V Veunex12 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 653 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar bu Instagram'daki sayfalar mizah "mizahj" videolarını nereden buluyor? İnsanlar o videoları DM'den sayfalara falan mı atıyor? Ne yapıyor?
Arkadaşlar bu Instagram'daki sayfalar mizah "mizahj" videolarını nereden buluyor? İnsanlar o videoları DM'den sayfalara falan mı atıyor? Ne yapıyor?
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #2 O "mizaj" videolarının ve meemlerin çoğu Reddit'den.
M Memyr Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 17 Haziran 2021 #3 Veunex12 dedi: Arkadaşlar bu Instagram'daki sayfalar mizah "mizahj" videolarını nereden buluyor? İnsanlar o videoları DM'den sayfalara falan mı atıyor? Ne yapıyor? Genişletmek için tıkla... Çoğunun FaceBook grubu var oradan atıyorlar veya Redditlerden. En yaygını birbirinden çalmak.
Veunex12 dedi: Arkadaşlar bu Instagram'daki sayfalar mizah "mizahj" videolarını nereden buluyor? İnsanlar o videoları DM'den sayfalara falan mı atıyor? Ne yapıyor? Genişletmek için tıkla... Çoğunun FaceBook grubu var oradan atıyorlar veya Redditlerden. En yaygını birbirinden çalmak.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #4 İnstagram sayfalarında mizah yok. amg vb
M Memyr Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 17 Haziran 2021 #5 luanq dedi: İnstagram sayfalarında mizah yok. amg vb Genişletmek için tıkla... Ben gülüyorum bazen.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #6 Memyr dedi: Ben gülüyorum bazen. Genişletmek için tıkla... Aşırı mizahlı grup diye sayfa var 2M falan takipçisi var mizah uğruna hiçbir şey yok.
Memyr dedi: Ben gülüyorum bazen. Genişletmek için tıkla... Aşırı mizahlı grup diye sayfa var 2M falan takipçisi var mizah uğruna hiçbir şey yok.
V Veunex12 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 653 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2021 #7 luanq dedi: İnstagram sayfalarında mizah yok. amg vb Genişletmek için tıkla... bazı videolar komik oluyor ya diğer arkadaşlardan öğrendiğime göre redditte daha çok mizaj dönüyor sanırım bildiğiniz sayfalar varsa önerebilir misiniz? XboxUser dedi: O "mizaj" videolarının ve meemlerin çoğu Reddit'den. Genişletmek için tıkla... bildiğiniz güzel reddit sayfaları varsa önerebilir misiniz? oradaki mizajlardan tadayım birazda
luanq dedi: İnstagram sayfalarında mizah yok. amg vb Genişletmek için tıkla... bazı videolar komik oluyor ya diğer arkadaşlardan öğrendiğime göre redditte daha çok mizaj dönüyor sanırım bildiğiniz sayfalar varsa önerebilir misiniz? XboxUser dedi: O "mizaj" videolarının ve meemlerin çoğu Reddit'den. Genişletmek için tıkla... bildiğiniz güzel reddit sayfaları varsa önerebilir misiniz? oradaki mizajlardan tadayım birazda
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #8 luanq dedi: Aşırı mizahlı grup diye sayfa var 2M falan takipçisi var mizah uğruna hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sen esprileri anlamıyorsun ve hangi sayfalara baktığına bağlı. @luanq Komik bir şey olduğunu düşünmüyorum.
luanq dedi: Aşırı mizahlı grup diye sayfa var 2M falan takipçisi var mizah uğruna hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sen esprileri anlamıyorsun ve hangi sayfalara baktığına bağlı. @luanq Komik bir şey olduğunu düşünmüyorum.
M Memyr Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 17 Haziran 2021 #9 luanq dedi: Aşırı mizahlı grup diye sayfa var 2M falan takipçisi var mizah uğruna hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hangi sayfaları takip ettiğinize bağlı.
luanq dedi: Aşırı mizahlı grup diye sayfa var 2M falan takipçisi var mizah uğruna hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hangi sayfaları takip ettiğinize bağlı.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 17 Haziran 2021 #10 Yabancı sayfalardan alıp Türkçeye çevirerek yapanlar da var.