luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #11 Memyr dedi: Hangi sayfaları takip ettiğinize bağlı. Genişletmek için tıkla... Genelde dark sayfaları takip ediyorum ama büyük sayfalarda mizah yok.
Memyr dedi: Hangi sayfaları takip ettiğinize bağlı. Genişletmek için tıkla... Genelde dark sayfaları takip ediyorum ama büyük sayfalarda mizah yok.
whatsyourask Centipat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #12 Veunex12 dedi: bazı videolar komik oluyor ya diğer arkadaşlardan öğrendiğime göre redditte daha çok mizaj dönüyor sanırım bildiğiniz sayfalar varsa önerebilir misiniz? bildiğiniz güzel reddit sayfaları varsa önerebilir misiniz? oradaki mizajlardan tadayım birazda Genişletmek için tıkla... Instagram'da bir sayfa var aradığım tipte sayfa bi göz atın bence @whass4p
Veunex12 dedi: bazı videolar komik oluyor ya diğer arkadaşlardan öğrendiğime göre redditte daha çok mizaj dönüyor sanırım bildiğiniz sayfalar varsa önerebilir misiniz? bildiğiniz güzel reddit sayfaları varsa önerebilir misiniz? oradaki mizajlardan tadayım birazda Genişletmek için tıkla... Instagram'da bir sayfa var aradığım tipte sayfa bi göz atın bence @whass4p
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #13 XboxUser dedi: Sen esprileri anlamıyorsun ve hangi sayfalara baktığına bağlı. @luanq Komik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla...
XboxUser dedi: Sen esprileri anlamıyorsun ve hangi sayfalara baktığına bağlı. @luanq Komik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla...
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BARÜ ÖĞRENCİ 17 Haziran 2021 #14 Technopat'ta reklam yasak ama belki reklama girmez, bence YouTube edit sayfalarına bak biri benim bu sayfalardan.
Technopat'ta reklam yasak ama belki reklama girmez, bence YouTube edit sayfalarına bak biri benim bu sayfalardan.