Mizar MZ60 alınır mı?

RGB icin yazilima gerek yok, ayar yaptiktan sonra yazilimi kullanmayabilirsiniz. Wobble tuslarin sallanmasi.

Satıcılar param güvende ile satıyorsa sıkıntı yok, iade ederiz zaten sıfır kapalı kutu olanlardan alacağım.
Param güvende ile satan sadece 4 satıcı var hocam. Param güvendeyle alırsanız sıkıntı yok ama bilemedim. Pişman olursanız satması gerçekten zor. Ben 1 ay önce 650TL'den ilana koymuştum. 3 gün önce daha yeni satabildim. İkinci el MZ60 piyasası bayağı durgun.

RGB icin yazilima gerek yok, ayar yaptiktan sonra yazilimi kapatabilirsiniz. Wobble tuslarin sallanmasi.
Anladım. Wobble denen şey şu anki klavyede var sanırım. Yeni klavye alma sebebim bundaki sorunlardan kurtulmaktı...

Bana sorunsuz bir klavye önerebilir misiniz? Lütfen çok aşmasın bütçeyi.

Anladım. Wobble denen şey şu anki klavyede var sanırım. Yeni klavye alma sebebim bundaki sorunlardan kurtulmaktı...

Bana sorunsuz bir klavye önerebilir misiniz? Lütfen çok aşmasın bütçeyi.
Maksimum kaç?

Yani bütçe çok esnek. Her an 2000 yapabilirim ama buna değmesi gerek. Sorunsuz birşey arıyorum. Ufak ve rahatsız etmeyen bir sorunu da olabilir. Şu anlık 1500 olsun.
Kemove K68 ya da K61. K68 daha iyi diye biliyorum.

SE modelini almayın bu arada.

Kemove K68 veya K61 düşünebilirsiniz hocam.

Bu arada Fransa'da getirtebilirim. Ben biraz baktım ama güzel bir şey yok gibi. Sizin bildiğiniz varsa söylemeniz iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…