Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 1 Eylül 2023 #41 K61 biraz kalın mı yoksa bana mı öyle geldi? Hyuuga Neji dedi: Ben olsam alırım bütçe varsa. Yoksa da K61 alınabilir. Genişletmek için tıkla...
K61 biraz kalın mı yoksa bana mı öyle geldi? Hyuuga Neji dedi: Ben olsam alırım bütçe varsa. Yoksa da K61 alınabilir. Genişletmek için tıkla...
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #42 Bnalsveee eisaemyck dedi: K61 biraz kalın mı yoksa bana mı öyle geldi? Genişletmek için tıkla... Bence kalın değil. 5 pin de destekliyor ileride Switch değişimi yapacaksanız hem 3 pin hem de 5 pin Switch takabileceksiniz.
Bnalsveee eisaemyck dedi: K61 biraz kalın mı yoksa bana mı öyle geldi? Genişletmek için tıkla... Bence kalın değil. 5 pin de destekliyor ileride Switch değişimi yapacaksanız hem 3 pin hem de 5 pin Switch takabileceksiniz.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 1 Eylül 2023 #43 Hyuuga Neji dedi: Bence kalın değil. 5 pin de destekliyor ileride Switch değişimi yapacaksanız hem 3 pin hem de 5 pin Switch takabileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Switch değişimi yapacağımı sanmıyorum. Bir kere alacağım ve uzun süre beni götürsün istiyorum sadece. Kalınlığı mizara göre fazla gibi ama sorun olmaz sanırım. Şuan k68 e daha yakınım çünkü yellow switch de var. K61 de red almak zorundayım.
Hyuuga Neji dedi: Bence kalın değil. 5 pin de destekliyor ileride Switch değişimi yapacaksanız hem 3 pin hem de 5 pin Switch takabileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Switch değişimi yapacağımı sanmıyorum. Bir kere alacağım ve uzun süre beni götürsün istiyorum sadece. Kalınlığı mizara göre fazla gibi ama sorun olmaz sanırım. Şuan k68 e daha yakınım çünkü yellow switch de var. K61 de red almak zorundayım.