Mizar MZ60 mı Ajazz AK680 mi?

Bütçe
1.000TL
Evet 500TL falan fark var. Bu markalara çok hakim olmadığım için soruyorum. Bahsettiğiniz switchler arasında ki farkı bilmiyorum. Benim bildiğim markalar bellidir. Steelseries logitech vbvb.
Hocam bunlar yurtdışında bilinen markalar. Ne yazık ki güzel ülkemin fırsatçı dropshipperları Çin'den marka bastırıp Rampage Gamepower gibi kaltiesiz klavyeler satıyorlar.

Hocam bunlar yurtdışında bilinen markalar. Ne yazık ki güzel ülkemin fırsatçı dropshipperları Çin'den marka bastırıp Rampage Gamepower gibi kaltiesiz klavyeler satıyorlar.
Anlıyorum 820Pro'nun sesi aşırı güzel ama ben biraz eski kafalıyım ve bu bahsettiğiniz şeylerin hiç birine hakım değilim ve simulator oyunlarından aşırı keyif alıyorum. Rekabetçi oyunları da oynuyorum ama keyfini çıkarak TKL klavyeler hiç bana göre değil sanırım. Simulator oyunlarında numlock tuşları bile lazım oluyor. O yüzden AK992 iyi midir? Canı gönülden bunu önerebilir misiniz? Hiç çinden bir şey almadım. Mouse önerisi bile isterken insanlar Valo-CS oyunları için öneri yapıyor. Hayır arkadaşlar sadece dünyada valo-cs oynanmıyor diğer oyunlarda oynanıyor. Az önce birisiyle mouseler hakkında konusuyorum adam bana monitörün kaç hz kaç fps alıyorsun diyor. Yahu God Of War oynarken fps yi ne yapacağım.

Ak992 görüntüsüne hayran oldğum bir klavye lakin asla almam. Kollarımın masada durduğu konum gereği numpadli klavye kullanmıyorum zaten numpadi hiç kullanmam. O yüzden sadece 75% altı klavyeler kullanıyorum. Ama Ak992 gerçekten parasını hakeden bir klavye. Hem RGB hem de knobu var. Hem de kablosuz.

Anlıyorum numlock klavye siz oyun oynarken mousenize çarpma yaptığı için mi tercih etmiyorsunuz? Genel oyuncu kitlesi bu yüzden mi %75 klavye alıyor? Ben laptoptan masaüstüne geçtiğim için laptopta klavye problemi yaşamıyordum hepsi numpadliydi. Şimdi bu dünyanın çok geniş olduğunu gördüm. Hotswapler customlar ajazzlar dragonflylar.... Ben asla bunlara hakim değilim.

Mz60.

Hocam ekmek kuran çarpsın kaç kere yanışlıkla tıkladım. Bazen refleksten klavyeye dayıyorum sol tık sıkışıyor tıklanmıyor. Ben de eskiden hakim değildim Şubat'ta hatta klavye önerisi konusu açıyordum dandik klavyeleri foruma soruyordum. T60 denilen illeti bulmuştum fiyatı uygundu ve çok güzel gözüküyordu. Foruma sordum ve bilgi alamadım sonra kendim araştırdım. Klavyenin Çin'de basıldığını satıcının dolandırıcı olduğunu kafasına göre yolladığını gördüm. O günden sonra klavyelere ilgim arttı ve birsürü klavye deneme fırsatım oldu. Ben de bilmiyordum bu kadar çok şey olduğunu.

Evet kesinlikle şuan hali hazırda bir klavyem yok ama her gün fikrim değişiyor. Bir gün custom klavye neymiş ya bundanım olsun diyorum daha sonra 820 pronun sesini duyuyorum e bundanım olsun diyorum. Gerçekten bu klavye mouse dünyası eş seçmek gibi bir şey. Aslında 820pro alabilirim çünkü evde 2010lardan kalma internet kafe düz 4tech klavye var. numlocklu onunla simulator oyunu oynarım. 820Pro ile rekabetçi oynayabilirim. Ahaha görüyor musun şimdikten bile planım değişti.
Ama yok mu bir tane custom klavye yapmamız?

Hocam Aliexpress'de acayip bir set dizebilirsin. GMK87 alıp içine full Akko Creamy üstüne orta fiyat PBT keycap.

Hocam Aliexpress'de acayip bir set dizebilirsin. GMK87 alıp içine full Akko Creamy üstüne orta fiyat PBT keycap.
Ahahah yine düştük hayallere lakin bu hayali yapabilmem için biraz araştırma yapmam lazım. Şu an hangisi ferrari hangisi tofaş bilmiyorum. Akkoyu biliyorum duydum araştırdım sanırım herkes akko istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…