hyweN Femtopat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 Merhaba, ben bu iki klavye arasında kaldım. Karar veremiyorum. Sizce hangisi alınır? İkinci el almayı düşünüyorum.
Merhaba, ben bu iki klavye arasında kaldım. Karar veremiyorum. Sizce hangisi alınır? İkinci el almayı düşünüyorum.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #2 hyweN dedi: Merhaba, ben bu iki klavye arasında kaldım. Karar veremiyorum. Sizce hangisi alınır? İkinci el almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... MZ60 ne kadar?
hyweN dedi: Merhaba, ben bu iki klavye arasında kaldım. Karar veremiyorum. Sizce hangisi alınır? İkinci el almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... MZ60 ne kadar?
hyweN Femtopat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #3 Hyuuga Neji dedi: MZ60 ne kadar? Genişletmek için tıkla... 875tl hyperx ise 600 tl kararsızım sizce hangisi?
Hyuuga Neji dedi: MZ60 ne kadar? Genişletmek için tıkla... 875tl hyperx ise 600 tl kararsızım sizce hangisi?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #4 hyweN dedi: 875 TL HyperX ise 600 e kararsızım sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... MZ60. Son detay olarak Optik mi ve hangi Switch?
hyweN dedi: 875 TL HyperX ise 600 e kararsızım sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... MZ60. Son detay olarak Optik mi ve hangi Switch?
hyweN Femtopat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #5 Hyuuga Neji dedi: MZ60. Son detay olarak Optik mi ve hangi Switch? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok kararsız olduğum için kişiyle iletişime geçmedim klavyeye karar verip iletişime geçmeyi sonrasında düşünmüştüm.
Hyuuga Neji dedi: MZ60. Son detay olarak Optik mi ve hangi Switch? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok kararsız olduğum için kişiyle iletişime geçmedim klavyeye karar verip iletişime geçmeyi sonrasında düşünmüştüm.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #6 hyweN dedi: Bilgim yok kararsız olduğum için kişiyle iletişime geçmedim klavyeye karar verip iletişime geçmeyi sonrasında düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Sorun öyle alın. Optik ise MKW100.
hyweN dedi: Bilgim yok kararsız olduğum için kişiyle iletişime geçmedim klavyeye karar verip iletişime geçmeyi sonrasında düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Sorun öyle alın. Optik ise MKW100.