Mizar MZ60 vs Redragon K552 kumara beyaz

Executorr

Hectopat
Mizarı alırsam 2. el almayı düşünüyorum 600 TL'ye geliyor. Redragon'u da 0 almayı düşünüyorum o da 1.000 TL'ye geliyor. Yorumlardan anladığım kadarıyla Redragon'da yay sesi oluyor bu sıkıntı değil benim için kulaklıkla duyulmuyor zaten de Switch'leri daha kötüymüş galiba. Öneriniz ne olurdu?

Mizar MZ60. K552 Outemu Switch kullanıyor, MZ60 Gateron Switch kullanıyor. 2. el değil de o fiyata sıfırını da bulursun.

1000 liraya Redragon alınmaz, model fark etmez. Bu arada K552 o kadar oldu mu? En son 750 liraydı.

Gençerde 650TL'ye var stoklar yenilendi.

Mizar MZ60 Gateron, Redragon K552 ise Outemu ile ortak ürettiği switchleri kullanıyor. MZ60 daha iyi bir klavye. Güvenlik bandrolü üstünde olan bir tanesini bulabilirseniz onu almanız daha mantıklı olur. Amazon'da fiyatı düştüğünde stokladılar ve çoğu daha kutuyu açmadan satıyor. Sıfır sayılırlar. Ayrıca K552'ye o kadar para verilmez.

Mizar mz60. K552 Outemu Switch kullanıyor, MZ60 Gateron Switch kullanıyor. 2. el değil de o fiyata sıfırını da bulursun.

Gençerde 650TL'ye var stoklar yenilendi.

Ürün linki atma şansınız var mıdır? MZ60'ı bu fiyatlara nereden 0 bulabilirim?

Sahibinden ve Dolap üzerinden alabilirsiniz sıfırları çok var hocam ama almadan önce dikkat ediniz.

@Kiznaiver Hocam bir soru sormuştum ama görmediniz galiba bakar mısınız?
Sahibindene baktım 0'ını kimisi 550tl ye koymuş kimisi normal internetteki fiyatına 1400tl cıvarına koymuş. Bende alıcam ama düşük fiyattakine bi güvenemedim sorun çıkar mı acaba?

Sahibindene baktım 0'ını kimisi 550tl ye koymuş kimisi normal internetteki fiyatına 1400tl cıvarına koymuş. Bende alıcam ama düşük fiyattakine bi güvenemedim sorun çıkar mı acaba?
En fazla kutusuz gelir. Bende dolap üzerinden 460TL'ye anlaştım, kargo hizmet bedeli vardı 490TL ödedim şuan kargoda. Gelince isterseniz birşeyler söylerim.

En fazla kutusuz gelir. Bende dolap üzerinden 460TL'ye anlaştım, kargo hizmet bedeli vardı 490TL ödedim şuan kargoda. Gelince isterseniz birşeyler söylerim.
Bende bugün yarın alacağım. Geri dönüşünüzü almak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…