Mızıka önerisi

Mızıkaya merak saldım, başlangıç için bir şeyler arıyorum.
C veya D bir mızıka alacağım (C başlangıç için daha fazla öneriliyormuş).
Bütçem 500-2000 (değecekse belki biraz daha çıkabilir) arası. F/P bir mızıka arıyorum, ne kadar uygun fiyatlı ve verimli olursa o kadar iyi olur.
Hohner blues harp almayı düşünüyordum fakat hiçbir yerde stoğu yok.

@Mert Can Urcan
Bu tarz parçalar çalabilmek istiyorum;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önerilerinizi bekliyorum.

@Yerayay Neye güldünüz hocam? Öneriniz varsa bekliyorum (zehri Cowboy Bebop'tan aldım).

Son düzenleme:
@MacBethad çalmak istediğiniz parçalar komik geldi o kadar. 😂
Mızıka'dan anlamam telli ve tuşlu müzik aletlerinden iyi anlarım. ancak midex marka uygun fiyatlı birkaç ürün var bakabilirsiniz.

Mızıka'dan anlamam telli ve tuşlu müzik aletlerinden iyi anlarım. ancak midex marka uygun fiyatlı birkaç ürün var bakabilirsiniz.
Ucuz mızıkalarda bazı delikler kapalı veya üflemesi zor olabiliyormuş, malzeme kalitesinden de ödün vermek istemiyorum, sonuçta fazla pahalı olmayan bir enstrüman.
Bu yüzden 500 ile 2000 arası bütçe belirttim.
Blues çalmayacaksam zaten melodikam var, benzer sesleri veriyorlar.
Çalmak istediğim parçalarda mızıkanın farkı belli oluyor (benim ilk izlenimim böyle).

Hala arıyorum.

Son düzenleme:
@MacBethad hocam aradan birkaç ay geçmiş yine de yazayım dedim ne aldınız veyahut aldınız mı nasıl gidiyor bende arıyorum 250 TL falan bütçem var Trendyol da bu fiyat bandında 1-2 bir şey gördüm ama iyileri mı emin değilim hevesim var böyle çok iyi bir şey beklemeyorum ama en azından başlangıç için güzel olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı