MK 750 vs K70

Cuma günü tüm gün bu ikisi arasında kaldım sonunda yastıklı bilekliği ve daha az yer kaplamasından dolayı MK750'yi aldım. İkisini de kullanan biri varsa acaba doğru bir karar mı aldım? K70 malzeme kalitesi daha iyi diyorlar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel bir tercih yapmışsınız MasterKeys MK750 alarak. Özellikle 540TL'ye almış olmanız ayrı bir olay Hayırlı olsun Bu arada HyperX Alloy Elite RGB kullanıyorum daha önce Corsair K70 eski logolu sürümünü kullanmıştım ve MK750'i kısa da olsa bir süre kullandım (İncelemesi imzamda bulunuyor).

HyperX 'in MK750den iyi yanı varmı ? MK750'yi niye kullanmayı bıraktınız ?

HyperX 'in MK750den iyi yanı varmı ? MK750'yi niye kullanmayı bıraktınız ?
Ürün incelemem için gelmişti, bana kalsa hala kullanırdım
  • HyperX Alloy Elite RGB "Alloy" kelimesinin hakkını veriyor. Çok ağır ve sağlam bir his uyandırıyor.
  • Medya tuşları ve ses açma kapama tekerleği avantaj
  • Üst bölümündeki aydınlatma şeridi hava katıyor tasarıma
  • Ekstra USB girişi var. Kablosu çok kalın beni rahatsız ediyor.
MK750'in avantajı ise;
  • Minimalist tasarımla gösterişli RGB Light Bar aydınlatmasını birleştirmiş.
  • Eloksal kaplaması var üst yüzeyde. (Metal üst yüzey alt bölümde kalıyor hatta plastik hissi veriyor ama değil)
  • Yazılımı çok daha iyi HyperX'e göre hatta 2 3 gömlek üstü desem yeridir.
  • Tak çıkar Type C kablosu ve 3 yollu kablo yönlendirme bölümü var.
  • Bilek yastığı mıknatıslı biraz küçük gibi ama sunu deri kaplı.
Tam anlamıyla Steelseries M750, Corsiar K70 MK2, HyperX Alloy Elite RGB, Cooler Master MasterKeys MK750, Asus ROG Strix Flare, MSİ Vigor GK80, Razer Blackwidow Elite veya Chroma V2 ve Logitech G513 birbirinin rakipleri. Bu ürünlerin bazıları bazı özellikleriyle rakiplerinden sıyrılıyor ama temelde hangisini alırsan al (Benim için Razer haricinde tabii) mutlu olursun.

Güzel açıklama knk eline sağlık. Ben fazla yer kaplamamasını istiyodum evde hyperx prom var ancak proyu 550ye bulunca madem fiyatlar aynı yumuşak bilek desteğide olsun fazla büyükte olmasın dedim bunu tercih ettim. Medya tuşlarıylada işim yoktu. Performanslarıda aynı denilince kararım bunda oldu. K70 ile arasında 5-6 saat düşündüm zor tercihti.

Son düzenleme:
Boyutları aşağı yukarı aynı gerçi ama benimde tercihim MK750 olurdur eski K70 ile arasında kalmış olsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…