s o r r o w Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 58 23 Aralık 2020 #1 Mortal Kombat 11 satın aldım. Hikayeyi baştan sona bitirmeyi planlıyorum(Aftermath dahil). Hikaye için MKXL almam gerekir mi?
Mortal Kombat 11 satın aldım. Hikayeyi baştan sona bitirmeyi planlıyorum(Aftermath dahil). Hikaye için MKXL almam gerekir mi?
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #2 Youtubede Mortal kombat 9'un hikayesinden başlamanı öneririm. Satın almana gerek yok hikaye için. Youtubede hikaye modları mevcut. MK 9, MK 10, MK 11 ve MK 11 Aftermath hikayeleri bağlantılı.
Youtubede Mortal kombat 9'un hikayesinden başlamanı öneririm. Satın almana gerek yok hikaye için. Youtubede hikaye modları mevcut. MK 9, MK 10, MK 11 ve MK 11 Aftermath hikayeleri bağlantılı.
s o r r o w Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 58 23 Aralık 2020 #3 fersend dedi: YouTube'da Mortal Kombat 9'un hikayesinden başlamanı öneririm. Satın almana gerek yok hikaye için. YouTube'da hikaye modları mevcut. MK 9, MK 10, MK 11 ve MK 11 Aftermath hikayeleri bağlantılı. Genişletmek için tıkla... Oynamak için alınır mı?
fersend dedi: YouTube'da Mortal Kombat 9'un hikayesinden başlamanı öneririm. Satın almana gerek yok hikaye için. YouTube'da hikaye modları mevcut. MK 9, MK 10, MK 11 ve MK 11 Aftermath hikayeleri bağlantılı. Genişletmek için tıkla... Oynamak için alınır mı?
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #4 s o r r o w dedi: Oynamak için alınır mı? Genişletmek için tıkla... Farklı karakterler var. Bana göre Mortal kombat 10, Mortal kombat 11'den daha güzel. Mortal kombat 9'un grafiklerini beğenmedim. Mortal kombat 10 alınabilir.
s o r r o w dedi: Oynamak için alınır mı? Genişletmek için tıkla... Farklı karakterler var. Bana göre Mortal kombat 10, Mortal kombat 11'den daha güzel. Mortal kombat 9'un grafiklerini beğenmedim. Mortal kombat 10 alınabilir.