Mamiley Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 15 Çözümler 1 19 Temmuz 2024 #1 Bu sorun hakkında açılmış tüm konulara baktım. Ve önerilen çözümler şu şekildeydi: Windows 11 yüklemek (yaptım) Oyun içinde Shift+Tab yapıp wb giriş yapmak (yaptım) Sonuçta işe yaramadılar hâla aynı sorun. Hatta dosyaları da doğruladım yine aynısı yardım hocam.
Bu sorun hakkında açılmış tüm konulara baktım. Ve önerilen çözümler şu şekildeydi: Windows 11 yüklemek (yaptım) Oyun içinde Shift+Tab yapıp wb giriş yapmak (yaptım) Sonuçta işe yaramadılar hâla aynı sorun. Hatta dosyaları da doğruladım yine aynısı yardım hocam.
Çözüm Mamiley 21 Temmuz 2024 al_ph dedi: Modemi aç kapa yapıp ya da VPN ile dener misin? Genişletmek için tıkla... Modemi aç kapa yaptım işe yaramadı. VPN işi çözdü. Allah sizden razı olsun hocam.
al_ph dedi: Modemi aç kapa yapıp ya da VPN ile dener misin? Genişletmek için tıkla... Modemi aç kapa yaptım işe yaramadı. VPN işi çözdü. Allah sizden razı olsun hocam.
al_ph Decipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 701 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #2 Modemi aç kapa yapıp ya da VPN ile dener misin Artı 0 Eksi
KS KS Mamiley Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 15 Çözümler 1 21 Temmuz 2024 #3 al_ph dedi: Modemi aç kapa yapıp ya da VPN ile dener misin? Genişletmek için tıkla... Modemi aç kapa yaptım işe yaramadı. VPN işi çözdü. Allah sizden razı olsun hocam. Artı 0 Eksi Çözüm
al_ph dedi: Modemi aç kapa yapıp ya da VPN ile dener misin? Genişletmek için tıkla... Modemi aç kapa yaptım işe yaramadı. VPN işi çözdü. Allah sizden razı olsun hocam.