Bu kilo ile sarmslara sakın bulaşma hayatın kararır. Millet sarmsları kaç yıl spor yapıp belirli bir kas kütlesi koyduktan sonra kullanıyor. Senin 60kg vücudun sarmsları kaldırabilecek güçte mi? Vücudun deri-kemik-yağ üçlüsünden oluşuyor dostum alınmada. Sarmslar genelde kilo almak için değil halihazırda olan kas kütlesini arttırmak için kullanılıyor, bunun sonucunda da kilon artıyor. Olayın ciddiyetinin farkına varmanı istiyorum, belki de ölmek için yalvaracak duruma düşeceksin basit görme böyle şeyleri. Kalp krizinden köpüre köpüre kuduz gibi ölenler, ömür boyu diyalize bağlı yaşayanlar var. 1-2 kapsülden bir şey olmaz deme, elbette ilk kullanmaya başladığında bir şey belki olmaz fakat etkisini gösterene kadar iş işten geçmiş olup 1 kutuyu bitirmiş olacaksın. Kısa süreli su tutumu ile 1-2 kilo alırsın ve "cidden kilo alıyorum bayağı faydalı ürün" kafasına girip günlük dozu aşmaya başlayacağın zamanlar da illaki olacaktır kullanmaya başlarsan. 60Kg olan kütlene 10-15 kg koymak için yola çıkarsın ve bir bakmışsın aylardır hastanede yatıyorsun ve 40 kilosun.