MK677 SARMS ile kilo alınır mı?

mero.rlx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben 2 yıldır kilo almanın her türlü yolunu deneyen biriyim. 16 yaşındayım, 188 boyunda ve 60 kiloyum. 10-15 kilo alabilmek için her şeyi denedim ama olmadı. Şimdi MK-677 SARMs denemeyi düşünüyorum. Araştırdığıma göre aylık 4 kg civarı kazandırıyormuş. Bana zararı çok olur mu veya bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Bu durumdan çok canım sıkkın.

Son düzenleyen: Moderatör:
186 60 kiloydum bende alamıyorum diyordum fakat düzenli yemek ve spor yapınca alınıyor. Tek önemli olan kalorine dikkat et. Bunu kullandığın için biraz artış olabilir ama beslenmen yetersizse hem verim alamazsın hem de paran çöpe gider üstüne sağlığın bozulabilir.

Ayrıca internetten alacaksan hiç uğraşma kardeşim çoğu sahte. Ya düzgün satıcı bulacaksın ya da almayacaksın.

Bu kilo ile sarmslara sakın bulaşma hayatın kararır. Millet sarmsları kaç yıl spor yapıp belirli bir kas kütlesi koyduktan sonra kullanıyor. Senin 60kg vücudun sarmsları kaldırabilecek güçte mi? Vücudun deri-kemik-yağ üçlüsünden oluşuyor dostum alınmada. Sarmslar genelde kilo almak için değil halihazırda olan kas kütlesini arttırmak için kullanılıyor, bunun sonucunda da kilon artıyor. Olayın ciddiyetinin farkına varmanı istiyorum, belki de ölmek için yalvaracak duruma düşeceksin basit görme böyle şeyleri. Kalp krizinden köpüre köpüre kuduz gibi ölenler, ömür boyu diyalize bağlı yaşayanlar var. 1-2 kapsülden bir şey olmaz deme, elbette ilk kullanmaya başladığında bir şey belki olmaz fakat etkisini gösterene kadar iş işten geçmiş olup 1 kutuyu bitirmiş olacaksın. Kısa süreli su tutumu ile 1-2 kilo alırsın ve "cidden kilo alıyorum bayağı faydalı ürün" kafasına girip günlük dozu aşmaya başlayacağın zamanlar da illaki olacaktır kullanmaya başlarsan. 60Kg olan kütlene 10-15 kg koymak için yola çıkarsın ve bir bakmışsın aylardır hastanede yatıyorsun ve 40 kilosun.

Söylediğiniz kadar zarar vereceğini düşünmüyorum lakin haklısınız, 60 kilo adamın steroid veya sarms ile ne işi olur. 2 yıl boyunca spor yapıp kilo alamadıysan demek ki kalori saymıyorsun tek cevabı budur. Bu kadar basit olsa kimse natural uğraşmaz ilk gün alır sarmsları bir kaç ay sonra da basar steroidi, ama bu işler öyle olmuyor basit değil.

Biraz şişirdim fakat yine de sarms kullandığı için pişman olan insan sayısı az değil. Üstüne üstlük arkadaş 60kg.

Senin o Instagram'da gördüğün sarms kullandım 10 kilo aldım diyen elemanlar günlük 4000 kalori falan alıyor hayvan gibi yiyorlar tabi kilo alırlar. Yani kendimden örnek verdim 60 kiloydum bende 2 yıl olacak ve 87 kiloya kadar natural çıkmıştım şuan 83 kiloyum. Öyle yağlı falan da değilim gayet fit gözüken ve kütleli bir vücudum var. Bu iş imkansız olsa ben 27 kiloyu nasıl aldım? lütfen bir şeyleri beceremeyip kolay yola kaçmak için böyle kimyasallara yönelmeyin.

Kilo alma konusunda sana yardımcı oluruz, önce günlük kaç kalori tükettiğini söyle yediğin şeyleri say. 2800-3000 kalorinin altında alıyorsan zaten kilon artmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…