MK677 SARMS ile kilo alınır mı?

@ZerefDragneel MK677 Sarma çeşidi dostum. Yalan yanlış bilgi verme.

"Unutmayın, fitness için sihirli bir hap yoktur - bu sıkı çalışma, özveri ve akıllı seçimlerden oluşan bir yolculuktur." Attığın makaledeki bir cümle, etkisinin ne olacağını bilmediğin bir şeyi 16 yaşındaki bir çocuğa neden önerirsin ki? cidden konu şuan sarms olup olmadığı mı? bazen cidden çok saçmalıyorsunuz.

Eşeğe steroid vursan kaslanmaz, işin altında bir sistem diyet ve çalışma her zaman vardır. Öneri değil, çocuk soru sormuş bende güvenebileceğin bir şekilde bulursan şans verme ihtimalinin olabileceğinden bahsettim. Konu sarms olup olmadığı değil, forumda yanlış bilgi verilirse ve o mesaj raporlanırsa yanlış bilginin üzeri çizilir. Bundan dolayı bilginin yanlış olduğu hakkında kaynaklar paylaştım.

@ZerefDragneel
Eşeğe steroid vursan kaslanir. Belli ki yasin küçük kolay yoldan kas yapmanın yolunu aramışsın sende. Yazık etmişsin kardeşim kendine.
Et verimi yükselsin diye steroid vurulan bir inek bak bakalım kas yapıyor muymus yapmıyor muymuş.

Dünyanın her yerinde yasaklı olan bir madde MK677, çünkü üzerinde ne bir test var ne de başka bir şey. Bu genç yaşında hormonel duzenini böyle yapay bir sekilde bozarsan görürsün ileride.

Tamam, daha fazla konuşmayacağım çünkü deyim ile bir şey aktarma hakkında hiçbir fikriniz yok. Trenbolone'un atlarda kullanıldığını biliyorum. Bahsettiğim şey sosyal medyada geçen bir söz. Anlattığım şey size değil berk hoca ve konus sahibine. İyi sosyaller. Göz ardı edildi.

Sevgili kardeşim,
Her yolu denediğini söylüyorsun ancak o yolları nasıl denediğini benimle paylaşabilir misin?
Herhangi bir supplement, sarms, hormon türevi kullanımına ihtiyacın kalmadan sana yardımcı olacağım.

Gainer kullandım nutrica besinlerini kullandim yeri geldi günlük 4000 kalori aldım ama kilom ayni hala şu an kendime bir dirty bulk hazırladım onu kullanmayi dusunuyorum.

Gainer kullandım nutrica besinlerini kullandim yeri geldi günlük 4000 kalori aldım ama kilom ayni hala şu an kendime bir dirty bulk hazırladım onu kullanmayi dusunuyorum.
Her gün 4000 kalori ile kilo alamıyorsan sağlık sorunun vardır doktora git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…