MKA marka gamepad alınır mı?

En ucuzu ile pahalı arasında fark var, bizzat elimde 1 orijinal 1 pahalı çakma 1 ucuz çakma var. Ucuz olan bayağı sert bir yapıda, pahalı olan ile arasındaki malzeme ve tuş hissiyatı anlıyorsunuz, pahalı olan ile 6. ayımıza gidiyoruz bakalım.

Bunun yerine önerebileceğiniz bir ürün var mı?

Bence replikalarla pek uğraşmayın. 2 ayda bozulanıda var 3yıl dayanabilenide var. Arkadaşın attığı GameSir Nova Lite en iyisi olacaktır.

Bence replikalarla pek uğraşmayın. 2 ayda bozulanıda var 3yıl dayanabilenide var. Arkadaşın attığı GameSir Nova Lite en iyisi olacaktır.
hocam sizce hiç bunlarw girmeyip logitech f310 almak mantıklı mı?Gamesir çok geç geliyor, biraz aciliyeti var

Hocam sizce hiç bunlarw girmeyip Logitech F310 almak mantıklı mı? GameSir çok geç geliyor, biraz aciliyeti var.

F310 tercih etmeyin hem çok eski cihaz ve tuşları çok sert bir de titreşim motoru bulunmuyor.

Almışken biraz bekle sağlam birşey al. Emin ol alıp kolu denedikten sonra gelir bu konuya teşekkür edersin.
hocam daha nasıl sağlam bişey alayım logitech işteBen zaten arada arkadaşlarla pes oynamak için alıcam

hocam daha nasıl sağlam bişey alayım logitech işteBen zaten arada arkadaşlarla pes oynamak için alıcam
Logitech sağlam falan değil 14 senelik kol. Malzeme kalitesi şu dönem için yerlerde. Ben daha yazmıyorum alıp pişman olduktan sonra gelir yazarsın buraya bidaha.

Logitech sağlam falan değil 14 senelik kol. Malzeme kalitesi şu dönem için yerlerde. Ben daha yazmıyorum alıp pişman olduktan sonra gelir yazarsın buraya bidaha.
tamam hocam sen bi tane öner onlara bakayım merak ettim ne önereceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…