N neo3 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 MKK'den SMS geldi sicil no oluşturulmuştur şifre almak için arayınız, ben istemiyorum. Ne yapmam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2023
MKK'den SMS geldi sicil no oluşturulmuştur şifre almak için arayınız, ben istemiyorum. Ne yapmam gerekir?
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.694 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 18 Mayıs 2023 #2 Herhangi bir yerden yatırım hesabı açtıysanız bu mesajın gelmesi normal.Açmadıysanız belki yanlışlıkla gönderilmiştir.
Herhangi bir yerden yatırım hesabı açtıysanız bu mesajın gelmesi normal.Açmadıysanız belki yanlışlıkla gönderilmiştir.
N neo3 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #3 HCI dedi: Herhangi bir yerden yatırım hesabı açtıysanız bu mesajın gelmesi normal.Açmadıysanız belki yanlışlıkla gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... hesap açtım ama şifre almasam sorun olur mu?
HCI dedi: Herhangi bir yerden yatırım hesabı açtıysanız bu mesajın gelmesi normal.Açmadıysanız belki yanlışlıkla gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... hesap açtım ama şifre almasam sorun olur mu?
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.694 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 21 Mayıs 2023 #4 neo3 dedi: Hesap açtım ama şifre almasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o mesaj bilgi amaçlı. Bende yatırım hesabı açınca geldi. Bir şey yapmanıza gerek yok.
neo3 dedi: Hesap açtım ama şifre almasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o mesaj bilgi amaçlı. Bende yatırım hesabı açınca geldi. Bir şey yapmanıza gerek yok.
G gurkanulusoy Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #5 HCI dedi: Hocam o mesaj bilgi amaçlı. Bende yatırım hesabı açınca geldi. Bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Herhangi bi ücret almazlar demi
HCI dedi: Hocam o mesaj bilgi amaçlı. Bende yatırım hesabı açınca geldi. Bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Herhangi bi ücret almazlar demi
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.694 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 8 Haziran 2023 #6 gurkanulusoy dedi: Herhangi bi ücret almazlar demi Genişletmek için tıkla... Çoğu banka aylık ücret almıyor.
gurkanulusoy dedi: Herhangi bi ücret almazlar demi Genişletmek için tıkla... Çoğu banka aylık ücret almıyor.