MKK'den mesaj geldi

82368714324234

Hectopat
Selam arkadaşlar. Dün midas platformunda hisse aldım ve sattım denemek için yaptım. 1 gün sonra MKK bilgiden bana SMS geldi sn...(boşlukta ismim yazıyor) 01/08/23 tarihinde yatirim hesabiniz acildigindan MKK sicil no. Olusturulmustur. Bilgi alip sifre olusturmak icin cagri merkezimizi arayiniz 4440655 şimdi sorularıma gelelim;
1. Herhangi bir ücret istenir mi?
2. Bu hesabı nasıl kapatırım?
Bilen arkadaşlar hemen yardımcı olursa çok memnun olurum. Okuduğunuz için teşekkürler, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende üye olduğumda gelmişti o mesaj ücret falan kesilmedi. Nasıl kapatılacağını bilmiyorum. 1 sene olacak bir sorun olmadı bana.

Merkezi kayıt kuruluşu tarafından adına atanmış bir sicil no'dur. Borsa hesabı açtığın için mkk tarafından yaratılmıştır. Kapatmanı gerektiren bir durum yok. 8-10 TL arası bir ücreti vardı sanırım otomatik borsa hesabından (midas'dan) çeker.

Sağ olun hocam Midas'tan daha hızlı yanıt verdiniz, zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.

MKK hesabımı kapatmak istediğimi söyledim ve bana belge gönderdiler bende bu belgeyi doldurup geri onlara gönderdim. Benim gibi ne yapacağını bilmeyen insanlar için son durumu güncellerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MKK hesabını kapatırsan borsa alım satım işlemi yapamazsın. Aklında bulunsun tekrar açman gerekir, alım-satım yapabilmek için.

Kağıdın resmini kendilerine ilettikten 2 gün sonra hesabımı kapattılar .Ücret kesilir mi borcum, olur mu dediğim de "şu aşamada MKK ücretleri müşteriler adına Midas tarafından karşılanacaktır. Herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yoktur." mesajı ile karşılaştım.

Selamlar, sizinle aynı durumdayım. Midas aracılığıyla Borsa İstanbul'dan hisse alım-satımı gerçekleştirdim. Aklıma takılan MKK ve Midas hesabımızı kapatsak bile ileriki dönemlerde karşımıza herhangi bir ödeme veya vergi çıkar mı?

Ek olarak borsadaki ilk işlemimdi bu, yani önceden MKK sicil numaram vs. yoktu. MKK şifresi falan almadan direkt al-sat yaptım anlayacağınız. Ücret falan ödemem gerekiyor mu şuanda bir yere? İleride Midas üzerinden herhangi bir borsa işlemi vs. yapmayı da düşünmüyorum.

midas destek ekibine sordun mu? Sana yardımcı olmak isterdim ama sorunun cevabını tam olarak bilmiyorum zaten konuda bildiğim her şeyden bahsettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…