Go to Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 1.027 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar başlıktaki gibi .mkv dosyalarını .avi dosyalarına çevirmeye yarayan bir program lazım. Hızı fazla önemli değil dönüştürsün ve kayıp minimum seviyede olsun yeter.
Arkadaşlar başlıktaki gibi .mkv dosyalarını .avi dosyalarına çevirmeye yarayan bir program lazım. Hızı fazla önemli değil dönüştürsün ve kayıp minimum seviyede olsun yeter.
K3NANN Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 37 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 27 Ağustos 2014 #3 Selamlar.. StaxRip kullanabilirsiniz. Ben Bluray Disklerimi bu araç ile mkv ye çeviriyorum. Program mkv den aviye kaliteli çeviriler yapabiliyor. iyi çalışmalar. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2014
Selamlar.. StaxRip kullanabilirsiniz. Ben Bluray Disklerimi bu araç ile mkv ye çeviriyorum. Program mkv den aviye kaliteli çeviriler yapabiliyor. iyi çalışmalar.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 27 Ağustos 2014 #4 Xilisoft Video Converter Ultimate 7.8 Çıktı | Technopat Sosyal Bu programa da bakabilirsin.
Go to Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 1.027 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #5 @K3NANN, @Silinen üye Teşekkürler arkadaşlar @Egemen'in önerdiği işime yaradı, iyi forumlar.
CanEMiR Hectopat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 13 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #6 Xilisoft yerine Ücretsiz FreeMake´güçlü bir alternatif. +´ları ile buradan bakabilirsiniz. Ücretsiz Video Dönüştürücü | Best Video Converter
Xilisoft yerine Ücretsiz FreeMake´güçlü bir alternatif. +´ları ile buradan bakabilirsiniz. Ücretsiz Video Dönüştürücü | Best Video Converter