R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.366 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #1 Bilgisayara boku no Hero academia 3. sezon indirdim ve USB'ye attım fakat TV mkv dosyası desteklemiyor. Mkv dosyasını sorunsuz nasıl MP4 yapabilirim?
Bilgisayara boku no Hero academia 3. sezon indirdim ve USB'ye attım fakat TV mkv dosyası desteklemiyor. Mkv dosyasını sorunsuz nasıl MP4 yapabilirim?
TedeX Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 310 Çözümler 4 9 Ocak 2022 #2 MKV to MP4 | CloudConvert >MKV to MP4 Converter - CloudConvert is a free & fast online file conversion service. cloudconvert.com Bu tarz Online dönüştürücü sitelerinde dönüştürebilirsin bir sorun olmaz.
MKV to MP4 | CloudConvert >MKV to MP4 Converter - CloudConvert is a free & fast online file conversion service. cloudconvert.com Bu tarz Online dönüştürücü sitelerinde dönüştürebilirsin bir sorun olmaz.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 9 Ocak 2022 #3 TedeX dedi: MKV to MP4 | CloudConvert >MKV to MP4 Converter - CloudConvert is a free & fast online file conversion service. cloudconvert.com Bu tarz Online dönüştürücü sitelerinde dönüştürebilirsin bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Upload hızı düşükse çok uğraşır. Bir de yükleme sınırı olmuyor mu? Eğer olmuyorsa denenebilir.
TedeX dedi: MKV to MP4 | CloudConvert >MKV to MP4 Converter - CloudConvert is a free & fast online file conversion service. cloudconvert.com Bu tarz Online dönüştürücü sitelerinde dönüştürebilirsin bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Upload hızı düşükse çok uğraşır. Bir de yükleme sınırı olmuyor mu? Eğer olmuyorsa denenebilir.
TedeX Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 310 Çözümler 4 9 Ocak 2022 #4 262364 dedi: Upload hızı düşükse çok uğraşır. Bir de yükleme sınırı olmuyor mu? Eğer olmuyorsa denenebilir. Genişletmek için tıkla... Evet haklısın. VLC Media Player uygulaması ile de dönüşüm yapılabiliyormuş ama her bölüm için renderlaman gerekiyor. İlgili video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
262364 dedi: Upload hızı düşükse çok uğraşır. Bir de yükleme sınırı olmuyor mu? Eğer olmuyorsa denenebilir. Genişletmek için tıkla... Evet haklısın. VLC Media Player uygulaması ile de dönüşüm yapılabiliyormuş ama her bölüm için renderlaman gerekiyor. İlgili video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.366 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #5 Bunu beklemem 1 saat sürer, 1-2 uygulama indirdim fakat paralı olduğu için yapamadım. VLC de ses bozuldu sadece ses bozulmasa o işe yaramıştı.
Bunu beklemem 1 saat sürer, 1-2 uygulama indirdim fakat paralı olduğu için yapamadım. VLC de ses bozuldu sadece ses bozulmasa o işe yaramıştı.