Mkv formatında kasma sorunu

Abdülhamid Han

Hectopat
Merhaba , benim televizyonum LG 42LA620S Teknik Özellikler | LG TÜRKİYE burada. Bu televizyon .mkv formatında videoları açarken kasıyor. USB 3.0 ' dan bağlıyorum gene aynı sorun. HDMI ile laptopdan mı bağlamam gerek ?

Edit: Bu TV ile konsol oyunlarını rahat oynayabilir miyim ? İleride konsol alıcam da HZ oranına takıldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı televizyona sahibim ve şimdiye kadar böyle bir sorun ile karşılaşmadım. HDMI ile bağlantı daha sağlıklı olacaktır. Kablo ile uğraşmak istemiyorsanız Plex Media Server ile DLNA yoluyla filmlerinizi izleyebilirsiniz.

USB ' yi takıp takılmadan mı izliyorsunuz?

Evet, .mkv/.avi/.mp4 her türlü formatta sorunsuz izleyebiliyorum. Yazılım güncellemesi varsa yüklemeyi deneyin. Olmadı TV'yi aldığınız servise başvurun. Şahsi tavsiyem HDMI veya DLNA'dır yine de.

Şimdi gördüm: Evet konsolu sorunsuz kullanabilirsiniz. Şahsen Xbox 360 kullanıyorum bu TV ile ve son derece memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Plex ' i PC ye yükleyip wifi ile PC deki videoları mı aktarıcam?

Evet. İnternet bağlantınıza güveniyorsanız en rahat yöntem DLNA. Bunun için de en uygun program Plex.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…