MKV uzantılı videoyu editlemek için program önerisi

ozkan2626

Kilopat
Merhaba, birkaç zamandır yaşadığım bir problem var, ben MKV uzantılı 4K bir videoyu editleyebilecek edit programı bulamadım. Sony Vegas, Premier gibi ünlü programlar da desteklemiyor dosya boyutu 150GB'a yakın olduğu için dönüştürme işlemi de yapamıyorum ki yaparsam video kalitesinin düşeceğini biliyorum. Bilen, gören, duyan, kullanan varsa bir program önerir misiniz?

Merhaba, birkaç zamandır yaşadığım bir problem var, ben MKV uzantılı 4K bir videoyu editleyebilecek edit programı bulamadım. Sony Vegas, Premier gibi ünlü programlar da desteklemiyor dosya boyutu 150GB'a yakın olduğu için dönüştürme işlemi de yapamıyorum ki yaparsam video kalitesinin düşeceğini biliyorum. Bilen, gören, duyan, kullanan varsa bir program önerir misiniz?
Davince Resolve olabilir.

Ben birkaç sene önceye kadar video editlerken Camtasia Studio kullanmıştım ve gerçekten kullanımı kolay ve kullanışlı bir program, MKV desteği de var diye hatırlıyorum.

Teşekkürler deneyeceğim.

Teşekkür ederim. Davinci Resolve ücretsizmiş önce bir bakarım olmazsa sizin dediğinize bakacağım.
Bu arada video editlemeyi birkaç sene önce bıraktım, en son Camtasia Studio 2020'yi kullanmıştım, güncel sürümleri nasıl bilmiyorum. Ama 2020 sürümü çok güzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı