ML 3 Loading Kernel Cache Hatası

Vito Ferro

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, sistemim

Gigabyte Z87-HD3 Intel Z87 Soket 1150 Anakart
İntel Core i7 4790K Soket 11504.0 Ghz

GtX670 Amp GDDR5 Ekran Kartı

Daha önceki sorunsuz kurulumları yaptığım ML3 Usb mi UEFİ ile boot ediyorum, açılış ekranı geliyor fakat kuruluma geçerken Apple logosunda takılıyor. -v komutuyla da denediğimde

Loading Kernel Cache Startup hatası veriyor o yüzden kuruluma geçemiyorum. Aynı şekilde

-x -v npci=0x2000 GraphicsEnabler=No cpus=1 komutlarını denediğimde de sonuç aynı.

Biosta gerekli ayarları yapıyorum fakat bir türlü sorunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar en azından bilen biri donanımın uyum konusunda sıkıntısı olup olmadığını söylerse ona göre değiştirmek için geri götürebilirim.

Haswell işlemci olmasından dolayı farklı bir versiyon mu yüklemem gerekiyor napmam gerektiği konusunda netlik kazanmak istiyorum hazır yeni toplamışken sistemi

Yazdığım postları düzenlemeyi bulamadığım için yazmak zorunda kaldım buradan kusura bakmayın. Hatanın ekran görüntüsü ekteki gibidir

Dosya Ekleri

• 20141028_184102.jpg
    20141028_184102.jpg
    398,7 KB · Görüntüleme: 387
Aslında ML yüklememin tek amacı kullandığım prodüksiyon programlarının daha stabil çalışması. Mavericks te kullandım fakat çok crash hataları alıp uygulamalar kapanıyordu. Bahsettiğim programlar Final Cut Pro ile Logic Pro, peki hiçbir yolu yok mu Kernel hatasını çözmenin?

Bu arada teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

resim.jpg
Özür geç cevap veriyorum acil işim çıktı.
anakart modeli gigabyt H87-HD3 işlemci i7 1150 soket 8gb ram mavericks raw dosyasını yüklerken resimdeki gibi hata veriyor anakart çıkışı vga dan monitöre bağlı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı