ML2 iso dosyası

scamci

Hectopat
Daha fazla  
arkadaşlar ml2 dmg dosyamı iso ya çevirip dvd ye power iso ile burn yapıyorum fakat bir türlü dvd den boot yapamıyorum.Acaba yapmam gereken bir ayar mı var ayar yoksa sıkıntı nedir?
Şimdiden teşekkür ederim....

Eğer sözünü ettiğiniz iAtkos'un hazırladığı 10.8.2 versiyonu ise isoya çevirmeye çalışmayın bakın sitedeki açıklama aynen şöyle;
OS X Mountain Lion kurabilmek için hedef bilgisayarınızda herhangi bir OS X sisteme ihtiyacınız yoktur, çift katmanlı DVD/Blu-Ray'e basılmış ya da USB diske yazılmış iATKOS ML2 yeterlidir.

sistem iatkos ml2. yalnız ben çift katmanlı dvd ye ve usb ye denedim yapamadım. power iso ile direk dmg dosyasını yazdır mı yapacaz....

Eğer Dvd yazıcınızın çift katmanlı yazma özelliği varsa yazmalı, ben o şekilde yazdırdım.
Usb üzerine yazdırmak için Recep Baltaş'ın hazırladığı video var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düzeltme:Sanırım ben mac üzerinden yazdırdım yanlış hatırlıyorum.

Son düzenleme:
:) ben dmg dosyasını virtual machine ile usb ye yazdıracam en etkili sonuç o fakat windows gibi dvd den okutup kurmak istiyordum nasip artık beceremedim 10 gündür uğraşıyorum.....

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı