Batuhan Ay Hectopat Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 64 12 Eylül 2013 #21 parrhesia dedi: Pardon. Kexti çöp sepetine atın.Kext kaldırlmış olacak Genişletmek için tıkla... Kextleri nereden görüyoruz? Yine apple logosu geldiğinde donuyor.
parrhesia dedi: Pardon. Kexti çöp sepetine atın.Kext kaldırlmış olacak Genişletmek için tıkla... Kextleri nereden görüyoruz? Yine apple logosu geldiğinde donuyor.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2013 #22 -v ile sistemi açmayı dener misin? - - - Güncellendi - - - -v ile açıp resim atar mısın?
Batuhan Ay Hectopat Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 64 12 Eylül 2013 #23 Dediğiniz kodu girdikten sonratekrardan kurulum yeri geldi.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2013 #24 Kurulum cd varsa çıkarıp öyle yapın.
Batuhan Ay Hectopat Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 64 12 Eylül 2013 #25 Biostan Usb yi çıkarttım. Şimdi pcyi açtığımda ve iatkos ml2 ye enter dediğimde cant find / mach_kernel hatasını alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2013
Biostan Usb yi çıkarttım. Şimdi pcyi açtığımda ve iatkos ml2 ye enter dediğimde cant find / mach_kernel hatasını alıyorum.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2013 #26 Usb'yi takın bilgisayar açıldığında ileri tuşu; usb değil batuhan diskine gelip, -v yazıp enter.
Batuhan Ay Hectopat Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 64 12 Eylül 2013 #27 parrhesia dedi: Usb'yi takın bilgisayar açıldığında ileri tuşu; usb değil batuhan diskine gelip, -v yazıp enter. Genişletmek için tıkla... Biosa girdim>usb yi enabled yaptım>pc yi çalıştırdım> ileri tuşuna bastım> iatkos ml2 yeri geldi> -v yaptım ve cant't find /mach_kernel diyor.
parrhesia dedi: Usb'yi takın bilgisayar açıldığında ileri tuşu; usb değil batuhan diskine gelip, -v yazıp enter. Genişletmek için tıkla... Biosa girdim>usb yi enabled yaptım>pc yi çalıştırdım> ileri tuşuna bastım> iatkos ml2 yeri geldi> -v yaptım ve cant't find /mach_kernel diyor.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2013 #28 Resim atar mısın. - - - Güncellendi - - - marc_kernel yazıp açmayı deneyin.
Batuhan Ay Hectopat Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 64 12 Eylül 2013 #29 - - - Güncellendi - - - Kurarkn hata da yapmadım. Neden böyle oluyor?
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2013 #30 Press a key to continue den sonra enter tuşuna basın devam ettin mi. - - - Güncellendi - - - Sistemi kurarken ATY_Inıt kextini işaretledin mi?Yoksa sonradan elle mi kurdun? - - - Güncellendi - - - UseKernelCache = Yes yazarak dener misin? Sistemin açılması lazım.
Press a key to continue den sonra enter tuşuna basın devam ettin mi. - - - Güncellendi - - - Sistemi kurarken ATY_Inıt kextini işaretledin mi?Yoksa sonradan elle mi kurdun? - - - Güncellendi - - - UseKernelCache = Yes yazarak dener misin? Sistemin açılması lazım.