ML2 kurulumu Sonrası Windows Boot etmiyor

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Ben Pc ye Windows 8.1'in Yanına birde ML2 kurulumu yaptım (daha doğrusu çalıştım). Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra yeniden başlat dedi ve yeniden başlayınca 4 seçenek çıkıyor karşıma:
  • iatkos_Ml2
  • windows NTFS
  • HDD
  • ML2

1. seçtiğimde tekrar kurulum başına dönüyor. 2. zaten windows 4. seçtigim zaman elma logosu çıkıyor sonra bi yazılar çıkıyor öyle kalıyor. Aslında kurulumu technopat kurulum videosu izledikten sonra yaptım ama olmadı. Bende Vazgeçtim ve ML2 Sürücüsünü sıfırladım ve sadece windows kalsın dedim ama sıkıntı burda çıktı. PC'yi yeniden başlattığım zaman boot0:error diyor. Windowsu yüklemiyor. Sistem yapılandırmasını açım önyükleme kısmı boş. Acaba tekrardan windwsu nasıl gösterecem pc'ye.

Biraz uzun oldu ama inşallah derdimi anlatmışımdır. Nette araştırcaktm ama türkçe sitelerde hem faydalı bilgi bulamadım hemde nete yurtdan giriyorum. Daha doğrusu çalışıyorum. Sağolsun arkadaşlar torrente yüklenince site açmak çok zor

O yüzden ilk windows u kuracaksın sonra ml2 yi kuracaksın. Ben de aynı sorunu yaşadım ama dediğimi yapınca düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…