ML240 V2 RGB nasıl yapılır?

700watt

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ML240 V2 RGB modeli elimde mevcut. Öncelikle sunu söyleyeyim cok kötü bir sogutucu, gerek cıkardıgı ses, gerek sogutma basarısızlıgı, o kadar hızlı dönüyor ki fanları kasa sallanıyor ama GTA V'te 87 dereceleri gördüm. Asıl soruma gelecek olursam arkadaşlar bu sogutucunun RGB ayarını nasıl yapabilirim? Bana geldiginde mor yanıyordu hala mor yanıyor. Ayrıca kutunun içinden Controller cıkmadı.

Arkadaşlar ML240 V2 RGB modeli elimde mevcut. Öncelikle sunu söyleyeyim cok kötü bir sogutucu, gerek cıkardıgı ses, gerek sogutma basarısızlıgı, o kadar hızlı dönüyor ki fanları kasa sallanıyor ama GTA V'te 87 dereceleri gördüm. Asıl soruma gelecek olursam arkadaşlar bu sogutucunun RGB ayarını nasıl yapabilirim? Bana geldiginde mor yanıyordu hala mor yanıyor. Ayrıca kutunun içinden Controller cıkmadı.

Hocam imkansız 87 derece, nereden aldınız? Soğutmayı? Bir de işlemciniz ne?

Hocam imkansız 87 derece, nereden aldınız? Soğutmayı? Bir de işlemciniz ne?

7500F islemcim var.

7500F islemcim var.

Ayrıca aralıklarla donma yasıyorum sıcaklık yüzünden. Radyöterden gelen sıcaklık sebebiyle odam sıcacık oldu sağ olsun.

buda fotosu

7500F islemcim var.

Ayrıca aralıklarla donma yasıyorum sıcaklık yüzünden. Radyöterden gelen sıcaklık sebebiyle odam sıcacık oldu sağ olsun.

7500F islemcim var.

Bu da fotosu

Fotoğraf atılmıyor arkadaşlar atamıyorum

Son düzenleme:
PcKolik'ten aldım. Ben buradan hazır sistem aldım, her şey sorunsuz calısıyor istedigim gibi, ancak sogutucuya geldigimizde hiç memnun degilim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı