sefapsd Megapat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Sıvı soğutmanın işlemcinin arka tarafına takılan parçayı kaybettim nereden bulurum rica etsem yardımcı olur musunuz? DDR5 AMD işlemciye takacağım. ml240l v2 sıvı soğuma Dosya Ekleri IMG_8832.png 1,4 MB · Görüntüleme: 31 Son düzenleme: 4 Kasım 2023
Sıvı soğutmanın işlemcinin arka tarafına takılan parçayı kaybettim nereden bulurum rica etsem yardımcı olur musunuz? DDR5 AMD işlemciye takacağım. ml240l v2 sıvı soğuma
Moneyinthepower Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 838 Çözümler 5 6 Kasım 2023 #2 CM Facebook üzerinden yazın yardımcı olurlar.
sefapsd Megapat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #3 Moneyinthepower dedi: CM Facebook üzerinden yazın yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Vektron sitesine yönlendirdiler, vektron da sinerji sitesine yönlendirdi ikisi de anlamadı. Ne yapacağım ben
Moneyinthepower dedi: CM Facebook üzerinden yazın yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Vektron sitesine yönlendirdiler, vektron da sinerji sitesine yönlendirdi ikisi de anlamadı. Ne yapacağım ben