ML240L V2 yüksek ses geliyor

AlparslanCevik

Femtopat
Daha fazla  
Sistemi dizip montajlayalı 1 hafta kadar oldu. Kulaklık takılıyken duyulmasa bile takılı değilken net fark ettiğim bir ses geliyor. Ses arada kesilip değişken de olsa 1 dakika civarında sonra tekrar başlıyor. Ses kaydının başında kapalı 16. saniyeden itibaren açık. Sistemin soğutmasında ya da çalışmasında herhangi bir sorun yok benchmarkları yaptım. Yanlış ölçmediysem eğer 35dB civarı çalışıyor. Ekteki ses montajda yapılmış bir hata ya da parçada olan bir hata yüzünden mi geliyor yoksa soğutucunun normal sesi mi böyle? Gelecek tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Aynı soğutucuyla aynı problemi yaşadım sonradan fark ettim ki kasanın üstüne herhangi bir şey koyunca, artık baskıdan mıdır neden bilmem bu ses geliyor fandan.

Aynı soğutucuyla aynı problemi yaşadım sonradan fark ettim ki kasanın üstüne herhangi bir şey koyunca, artık baskıdan mıdır neden bilmem bu ses geliyor fandan.
Kasanın üstünde herhangi bir ağırlık yok fanı yalış takma ihtimalim de pek yok çünkü 4 tane vida sıkıyorsun tek ihtimal bir tık fazla sıkmış olmam olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…