ML240LV2 sıvı soğutma fan hızı ayarları

Daha serin olur.

Yani normal işlemcinin ve GPU'nun yazın 5-10 derece daha fazla olması.

@Sir Benjamin sıvı soğutma pompasinin hızı her zaman %100 o yüzden ses yapıyor BIOS'tan pompa için Smart fan mode acayim mi?

Yani normal işlemcinin ve GPU'nun yazın 5-10 derece daha fazla olması.

@Sir Benjamin sıvı soğutma pompasinin hızı her zaman %100 o yüzden ses yapıyor BIOS'tan pompa için Smart fan mode acayim mi?
Açayım mı @Sir Benjamin

Son düzenleme:
Açma, 100%'de daha performanslı çalışır.

O zaman aç, performanstan kısarsın.

Son düzenleme:
İyi, sorunu yok.

15 dakikalık OCCT testi yaptım CPU maksimum 67 derece gördü düşük fan hızlarinda GPU da 68 derece gördü yaz ayları için iyi mi? @Yener K.

Ekran kartı 3060 Gaming X CPU 5600X sıvı soğutma ML240LV2 kasam da masanın altında.

@Yener K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük fan hızı için iyi gözüküyor. Bu tip testlerde yüksek olması daha iyi olur.

Bir şey daha soracağım yaz aylarının sonlarına doğru geldik ama hala hava sıcak ve benim kasam masanın altında normal mi ve bildiğim kadarıyla OCCT güçlü bir test.

Bir şey daha soracağım yaz aylarının sonlarına doğru geldik ama hala hava sıcak ve benim kasam masanın altında normal mi ve bildiğim kadarıyla OCCT güçlü bir test.

Bir de Gaming X modeline göre biraz sıcak çalışıyor bence ekran kartının fanları otomatikte Afterburner'dan baktım iki fan yük altında iken %60 &70 arası çalışıyor normal mi @Yener K.

@459349 bence sıkıntı yok. Sıvı soğutma varsa pompa mutlaka tam devirde dönsün. Pompa fanları da düşük devirde olmasın. Daha da düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…