Recep Bey'in videosundaki gibi mountain lion'u usb ye yükledim... BIOS ayarlarından usb'yi öne getirdim fakat boot olmuyor... Adeta makine benim usbyi takmıyor windows direk açılıyor... Ne yapmalıyım ?
Çift katmanlı dvd al. Yani 8 gb'lik bi dvd al diyorum. Sonra trans mac ki indirdigin dmg dosyasıyla ac. Transmac acılınça yandeki yerden indirdiğin iatkosu sec. Sonra sağ tıkla, burn dvd de. DVD yaz, acılacak %100. Cunku ben de ole yaptım oldu. Ama acılırken boot menuden dvd secmen lazım
O zaman son sorumun cevabını vereyim de millet de faydalansın
DVD sürücünüzün tüm okuma yazma özelliklerini gösteren program = Nero Info Tool 4.03
- - - Güncellendi - - -
Olmadı arkadaşlar... Çift katmanlı dvd aldım yazdım boot etmedi. Usb ye attım gene boot etmedi. UEFI destekli bir anakartım var.. Lakin yine olmadı... Olmayınca olmuyor desem mi ki ?
Çünkü soran : bilmeyen, sorulan : bilen. Tek bu forumda mı arıyorum sorumun cevabını zannediyorsunuz. Baya çift katman diske yazdırıyorum boot etmiyor. Daha ne diyeyim. USB ye yazdırdım ordan da boot olmadı. Bir de sistem raporumu vereyim o zaman :
Sistem güzel kurulursa çok hızlı çalışır, mutlaka kurulur. Benim sistemde de UEFI değil olmaz diyorlar ama canavar gibi oldu, şu anda kullanıyorum hatta işlerimi onda yapıyorum. Sistemim Anakart MSI-G41M4-L, işlemci E7300, Ekran karan kartı 9500GT, Monitör Acer x223w Q, oyun bile oynuyorum, çalışmayan hiçbir şey olmadı şu ana kadar. Sadece Saphire HD7770 Ekran kartım var onu çalıştırmadım 9500'ü geri taktım sorun yok.