Kaynakça çalışması yapıyorum ama bir türlü emin olamadım, MLA'da makale göstermeyi bilen biri yardım edebilir mi? Ben soyad, ad, "makalenin adı", yayımlandığı dergi, cilt numarası, yıl, sayfa sayısı şeklinde yapıyorum.
[1] Neacşu I. A., Nicoară A. I., Vasile O. R., & Vasile B. Ş. (2016). “Inorganic Micro- and
Nanostructured Implants for Tissue Engineering”. Nanobiomaterials in Hard Tissue Engineering, 271–295.
[2] Sarkar A., Saha N., Majumdar G. (2022). “Fabrication and Characterization of Flexible Semi-conducting Nanocomposite Polymer”. Encyclopedia of Materials: Plastics and Polymers 2, p. 646-655. Redirecting
[1] neacşu ı. A. Nicoară a. I. Vasile o. R. & vasile b. Ş. (2016). “ınorganic Micro- and.
Nanostructured ımplants for tissue engineering”. nanobiomaterials in hard tissue engineering, 271–295.
[2] sarkar a. Saha n. Majumdar g. (2022). “fabrication and characterization of flexible semi-conducting nanocomposite polymer”. encyclopedia of materials: Plastics and polymers 2, p. 646-655. Redirecting