MLBB hesabı ne kadar eder?

Arkadaşlar kendi hesabıma benzer bir hesap bulamadım o yüzden size sormaya karar verdim.

Epik 5 %95+ winrate miya main sadece Epik'e kasıldı özel skin vs. yok. Ne kadar eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
60-120 tl arası bellı bı' sevıyede hazır hesap almak ısteyen cıkarsa satabılırsın. Beklentıye gırmeden ılana koy.

Hocam oyunda en çok para eden şey skinler zaten. Maalesef birinin alacağını sanmıyorum.

60-120 tl arası bellı bı' sevıyede hazır hesap almak ısteyen cıkarsa satabılırsın. Beklentıye gırmeden ılana koy.
Valla 60tl ise süper. Ben 20'den vermeyi düşünmüştüm. Epik 5 yapmak sıfırdan 3 saatimi alıyor çünkü. Tek maçta 5 rank birden atlıyorum.

Hocam oyunda en çok para eden şey skinler zaten. Maalesef birinin alacağını sanmıyorum.
Üzüldüm. 20 30 tlye falan satacaktım.

Son düzenleme:
Valla 60tl ise süper. Ben 20'den vermeyi düşünmüştüm. Epik 5 yapmak sıfırdan 3 saatimi alıyor çünkü. Tek maçta 5 rank birden atlıyorum.

Üzüldüm. 20 30 tlye falan satacaktım.
ben beklentin yüksek sanıyordum o yüzden satamazsın dedim. bu fiyatlara satabilirsin tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…