Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 20 Temmuz 2024 #1 Şuan Usta 1'im. Hızlı rank atlamak için hangi karakteri önerirsiniz? Exp, Orman ve dolaşım oynayabiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2024
Şuan Usta 1'im. Hızlı rank atlamak için hangi karakteri önerirsiniz? Exp, Orman ve dolaşım oynayabiliyorum.
klanea Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 143 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #2 Yanına iyi oynayan bir Büyücü bul daha rahat kasılırsın, oyunun kazanılmasını en çok orman ve büyücü sağlıyor.
Yanına iyi oynayan bir Büyücü bul daha rahat kasılırsın, oyunun kazanılmasını en çok orman ve büyücü sağlıyor.
Balkovec0 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 Daha basit ama güçlü herolardan Yin, Alucard veya Balmond falan alabilirsin. Düşük rank için basit ve iyidirler.
Daha basit ama güçlü herolardan Yin, Alucard veya Balmond falan alabilirsin. Düşük rank için basit ve iyidirler.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 20 Temmuz 2024 #4 Miya al. %94 winrate ile epik 5'e çıktım 2 günde. Ha bu arada çar verebilirim benim kastığım. Epik 5 miya oynadım sadece. Al senin olsun mantıgında.
Miya al. %94 winrate ile epik 5'e çıktım 2 günde. Ha bu arada çar verebilirim benim kastığım. Epik 5 miya oynadım sadece. Al senin olsun mantıgında.
AlperW Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #5 Yu zhong zevklidir.
Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 21 Temmuz 2024 #6 avkila.tech dedi: Miya al. %94 winrate ile epik 5'e çıktım 2 günde. Ha bu arada çar verebilirim benim kastığım. Epik 5 miya oynadım sadece. Al senin olsun mantıgında. Genişletmek için tıkla... Verebilirsen çok iyi olur kasamıyorum.
avkila.tech dedi: Miya al. %94 winrate ile epik 5'e çıktım 2 günde. Ha bu arada çar verebilirim benim kastığım. Epik 5 miya oynadım sadece. Al senin olsun mantıgında. Genişletmek için tıkla... Verebilirsen çok iyi olur kasamıyorum.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 22 Temmuz 2024 #7 Wyzel dedi: Verebilirsen çok iyi olur kasamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin MLBB adınız nedir? Ekleyeyim, hesabı vereyim oynarsınız öyle ben de o sırada yeni hesap kasar o hesaptan birlikte girip sizi boostlarım. "akira1337" benim hesabım. Epik 5. Daha da fazla oynamıyorum zaten arada sırada giriyorum.
Wyzel dedi: Verebilirsen çok iyi olur kasamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin MLBB adınız nedir? Ekleyeyim, hesabı vereyim oynarsınız öyle ben de o sırada yeni hesap kasar o hesaptan birlikte girip sizi boostlarım. "akira1337" benim hesabım. Epik 5. Daha da fazla oynamıyorum zaten arada sırada giriyorum.
Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 23 Temmuz 2024 #8 avkila.tech dedi: Hocam sizin MLBB adınız nedir? Ekleyeyim, hesabı vereyim oynarsınız öyle ben de o sırada yeni hesap kasar o hesaptan birlikte girip sizi boostlarım. "akira1337" benim hesabım. Epik 5. Daha da fazla oynamıyorum zaten arada sırada giriyorum. Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam sizi anarchy ismim.
avkila.tech dedi: Hocam sizin MLBB adınız nedir? Ekleyeyim, hesabı vereyim oynarsınız öyle ben de o sırada yeni hesap kasar o hesaptan birlikte girip sizi boostlarım. "akira1337" benim hesabım. Epik 5. Daha da fazla oynamıyorum zaten arada sırada giriyorum. Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam sizi anarchy ismim.