Elektronik MLD M200 480GB 449TL!

Hocam fiyatı 559 TL olarak güncellenmiş. M.2 SSD kullanıyorum 500 GB'lık yanına SATA SSD almak istiyorum içine oyunda kuracağım tabii ki işimi görür mü?

Gorur hocam bende 529 TL'ye almistim zamaninda İtopya'dan. Ayni amac icin kullanıyorum. Cunku anakartimda bir adet M.2 slotu var.
Hocam maalesef aynı durumu bende yaşıyorum. Tek slotum var ve maalesef elimdeki SSD daha yeni olduğu için satıp yeni almak istemiyorum.

HepsiBurada 529 TL'den bu ürünü satıyor almayı planlıyorum bende fiyatı uygun geldi.

Hocam maalesef aynı durumu bende yaşıyorum. Tek slotum var ve maalesef elimdeki SSD daha yeni olduğu için satıp yeni almak istemiyorum.

Hepsiburada 529 TL'den bu ürünü satıyor almayı planlıyorum bende fiyatı uygun geldi.

Hocam ben isletim sistemini M.2'de bulundurup icerisine oyun yuklemiyorum. Oyun ve depolama isini boyle SATA SSD'ler ile yapiyorum bir de ayrıyeten 120 GB'lik var bende. İki si ile islerimi hallediyorum. Format falan atacagim zaman kopyalama falan ugrasmiyorum.
Sizinde isinizi gorecektir. Cok teknik detaylarini bilmiyorum. Belki yeni konu acabilirsiniz tavsiye icin. Cunku 50-100 TL verip daha kaliteli malzeme barindiran SSD tavsiyesi verebilir bilen arkadaşlar.

Hocam ben isletim sistemini M.2'de bulundurup icerisine oyun yuklemiyorum. Oyun ve depolama isini boyle SATA SSD'ler ile yapiyorum bir de ayrıyeten 120 GB'lik var bende. İki si ile islerimi hallediyorum. Format falan atacagim zaman kopyalama falan ugrasmiyorum.
Sizinde isinizi gorecektir. Cok teknik detaylarini bilmiyorum. Belki yeni konu acabilirsiniz tavsiye icin. Cunku 50-100 TL verip daha kaliteli malzeme barindiran SSD tavsiyesi verebilir bilen arkadaşlar.
Geri dönüşünüz için teşekkürler hocam. Öyle yapacağım sanırım konu açmak en iyisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı