MLD M300 test sonuçları normal mi?

Furkan1071

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
MLD M300
Anakart
gigabyte b450m s2h
Arkadaşlar kıydım paraya yeni bir SSD aldım ama hızı konusunda oldukça endişeliyim. Aldığım ürün bu:
3300/3100 mb/s okuma ve yazma hızları var diye gözüküyor fakat test ettiğimde aldığım sonuç görseldeki şekilde ve yazma testinde tepki süresi 10k ms oluyordu Görev Yöneticisi'nden kontrol ettiğimde, bu değerler normal mi? Olması gereken bu mu? İade etmeli miyim ve neden değerler bu şekilde? Yardımcı olursanız çok sevinirim bir heyecanla aldım ancak sonuçlar hiç memnun etmedi açıkçası.

1690812075331.png

Arkadaşlar kıydım paraya yeni bir SSD aldım ama hızı konusunda oldukça endişeliyim. Aldığım ürün bu:
3300/3100 mb/s okuma ve yazma hızları var diye gözüküyor fakat test ettiğimde aldığım sonuç görseldeki şekilde ve yazma testinde tepki süresi 10k ms oluyordu Görev Yöneticisi'nden kontrol ettiğimde, bu değerler normal mi? Olması gereken bu mu? İade etmeli miyim ve neden değerler bu şekilde? Yardımcı olursanız çok sevinirim bir heyecanla aldım ancak sonuçlar hiç memnun etmedi açıkçası.

Eki Görüntüle 1884181
mld bende kullanıyom fiyatına göre normal ucuz marka ucuz performans :/

Eki Görüntüle 1884181
mldnin bilinen sorunu zaten vaadettiği hızı vermemesi

mld bende kullanıyom fiyatına göre normal ucuz marka ucuz performans :/

mldnin bilinen sorunu zaten vaadettiği hızı vermemesi
vaadettiği hızı vermese bile yanıt süresi çok fazla, skyrim online indirmiştim windowsu ssdye taşımadan önce yedekten geri yükleme yapıyorum sadece dosyaları okuyor ve bu sırada 2003 yapımı bir oyun bile oynayamıyorum donuyor :d

samsung magician test sonuçları ve ekran görüntüsüne yakalayabildiğim ortalama yanıt süresi, yazma hızı birkaç mb/s olduğunda bilgisayarı kullanamıyorum desem yeridir. Neden böyle olabilir?
1690816501189.png

1690816541820.png

Son düzenleme:
Vadettiği hızı vermese bile yanıt süresi çok fazla, Skyrim Online indirmiştim Windows'u SSD'ye taşımadan önce yedekten geri yükleme yapıyorum sadece dosyaları okuyor ve bu sırada 2003 yapımı bir oyun bile oynayamıyorum donuyor :d

Samsung Magician test sonuçları ve ekran görüntüsüne yakalayabildiğim ortalama yanıt süresi, yazma hızı birkaç mb/s olduğunda bilgisayarı kullanamıyorum desem yeridir. Neden böyle olabilir?
Eki Görüntüle 1884281
Eki Görüntüle 1884286

MLD M200 240GB SATA versiyonunu kullanıyorum sıkıntısı yok Windows 8.1 embedded versiyonda 4 saniyede masaüstü görüyordum anlamadım gerekli ayarları yaptın mı?

MLD M200 240GB SATA versiyonunu kullanıyorum sıkıntısı yok Windows 8.1 embedded versiyonda 4 saniyede masaüstü görüyordum anlamadım gerekli ayarları yaptın mı?
Ne gibi ayarlar yapmalıyım? james donkey 240 gb sata ssd kullanıyordum bundan önce, windows 11 10-13 saniyede masaüstü görüyordum bende hiç böyle problemler yaşamamıştım. İlk kez karşılaştım bu sorunla.

Ne gibi ayarlar yapmalıyım? james donkey 240 gb sata ssd kullanıyordum bundan önce, windows 11 10-13 saniyede masaüstü görüyordum bende hiç böyle problemler yaşamamıştım. İlk kez karşılaştım bu sorunla.
forumda ssd için vardı bulabilirsem atayım deneyin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı