MMDEVAPI\AudioEndpoints sürücüsü nasıl güncellenir?

Mirza5138

Centipat
Daha fazla  
6-7 ay kadar önce yine bu foruma başvurarak sürücüleri güncellemiş, kulaklığımın mikrofonunu çalışır hale getirmiştim. Şu anda ise tekrar aynı hale döndü ve laptopum mikrofonu algılamıyor. Tekrardan güncellemem gereken bir sürücü varsa söyleyin.

Hocam Öncelikle Ses Ayarları > Giriş Cihazı bölümünden mikrofonun seçili olup olmadığını kontrol et. Eğer hala algılanmıyorsa, Aygıt Yöneticisi üzerinden mikrofon sürücüsünü kaldırıp yeniden başlatmayı dene. Başka bir cihazda mikrofonu test ederek sorunun donanımsal olup olmadığını da kontrol edebilirsin. Sorun çözülmezse geri bildirim yapın lütfen aklımda farklı çözümler var ilk olarak bunu deneyelim.

Giriş Cihazında tek bir şey gözüküyor o da laptopun kendi mikrofonu sanırsam. Diğer dediğinizi yapacağım şimdi. Haberdar ederim birkaç dakika içerisinde.

Hocam yeniden başlattım şu an. Ayrıca sorunun kulaklıkta olmadığını biliyorum 10 senelik telefon bile algılıyor mikrofonu.

@emiv Valla hocam sürücüyü kaldırıp yeniden başlattım. Şimdi laptopun mikrofonu da az ses veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…