M Mehmet Taha Güneş 58 Yoctopat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Merhaba. Arduino ile kendime direksiyon seti yapıyorum ve mmjoy programını kullanıyorum. Bu programda aç kapa yani toggle Switch yapabiliyor muyuz?
Merhaba. Arduino ile kendime direksiyon seti yapıyorum ve mmjoy programını kullanıyorum. Bu programda aç kapa yani toggle Switch yapabiliyor muyuz?
Mami161 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #2 Mehmet Taha Güneş 58 dedi: Merhaba. Arduino ile kendime direksiyon seti yapıyorum ve mmjoy programını kullanıyorum. Bu programda aç kapa yani toggle switch yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bir çözüm buldunuz mu bende aynı şeyi yapmak istiyorum.
Mehmet Taha Güneş 58 dedi: Merhaba. Arduino ile kendime direksiyon seti yapıyorum ve mmjoy programını kullanıyorum. Bu programda aç kapa yani toggle switch yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bir çözüm buldunuz mu bende aynı şeyi yapmak istiyorum.