MMORPG önerisi

Ogsi

Decapat
Daha fazla  
2-3 arkadaşımla beraber oynayabileceğim, grafikleri orta, canavar keserek item düşürdüğümüz bu sayede daha güçlü canavar keseceğimiz, ekipçe boss kestiğimiz güzel bir MMORPG oyunu önerirseniz sevinirim.

Lost Ark, albion Online, Knight Online, Metin2, eve Online, Black Desert dışında, çok fazla bilinmeyen oyun olursa sevinirim çünkü piyasadaki çoğu oyunu biliyorum.

Warframe var, grafikleri yüksek ama optimizasyonu iyi diye biliyorum. Bir süre oynamıştım çok keyifli oyun.

2-3 arkadaşımla beraber oynayabileceğim, grafikleri orta, canavar keserek item düşürdüğümüz bu sayede daha güçlü canavar keseceğimiz, ekipçe boss kestiğimiz güzel bir MMORPG oyunu önerirseniz sevinirim.

Lost Ark, albion Online, Knight Online, Metin2, eve Online, Black Desert dışında, çok fazla bilinmeyen oyun olursa sevinirim çünkü piyasadaki çoğu oyunu biliyorum.
Öncelikle çok fazla kişinin bilmediği bir MMORPG demek, ölü oyun demektir. Pazarı yeterince aktif değildir, oyuncu sayısı azdır vs vs. Bunlar MMORPG oyunlarından alınan zevki azaltır kanaatindeyim.

Eğer kesinlikle MMORPG istiyorsanız, yerinizde olsam, 3 büyüklerden ( WoW, GW2, FF XIV üçlüsünden) birini tercih ederdim. Zaten potansiyel diğer önerileri bildiğinizi yazmışsınız.

Yok yine de illa daha az bilinen bir oyun olsun derseniz, Monster Hunter serisine bakabilirsiniz. MMORPG değildir ama ekipçe canavar kesmek için çok uygun bir oyundur.

Eğer biraz daha ARPG - coop kafasında bir şeyler isterseniz Path of Exile ve Diablo güzel birer seçenek olabilir.

MMORPG tarafında da hala aktif midir bilmiyorum ama Vindictus vardı bir zamanlar. Keza Blade & Soul da bir seçenek olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı