MMORPG Oyun İçin Klavye Switch Önerisi

Badmobil

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar genelde oyunda ciddi seri combo mekaniği için klavye alacağım fakat hangi switch alacağıma karar veremedim. Mavi ile kırmızı arasındayım. Kırmızı switch genelde FPS için öneriyorlar. Test etme imkanı buldum. Fakat kırmızı switch ile tıklama hissiyatını bana vermedi. Mavi switch çok güzel hissiyat veriyor. Fakat ses seviyesi biraz rahatsız edici ama tıklama hissiyatı hoşuma gitti. MMORPG oyunu için hangi switchi tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair k55 düşünebilirsin. Cooler Master MasterKeys önerdiler bana şuan elime yeni geçti ama o kadar övüldüğü gibi aman aman bir klavye değil. Mağazayla görüşüp Corsair K55 İle değişmesi için talepte bulunucağım.

Blue switch daha denerken sesi rahatsız ettiyse, uzun kullanımda pişman edebilir. Cidden kulağınızı tırmalamayacağına eminseniz alabilirsiniz. Ben de brown switche bakmanızı öneririm. Bir de bütçe belirtin.

Red switch daha çok FPS oyunları için tercih ediliyor. Brown switch hem günlük kullanımda, hem de oyunlarda iyi iş çıkarıyor.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Brown switch bütçem yetmediği için sanırım kırmızı switch alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…