MMORPG oyun önerileri

görkemsp

Megapat
Daha fazla  
MMORPG oyun arıyorum guıld wars 2 var ama başlasam mı bilemedim ayrıca hiç arakadaş yok tanıdığım orada oyunu oyanayan eğer oynuyan varsa tavsiye yardımcı olacak şimdiden sağ olun veya başka önerisi olan.

Elder Scrolls Online, Black Desert Online, final fantasy XIV, metin 2. aklıma başka bir şey gelmedi.
Aralarından Black Desert almak daha mantıklı bence. Elder Scrolls 100, Black Desert 20, final fantasy 43 diyebiliriz.
Blade and soul var bedava.

Eldere scrolls bana MMORPG havası vermedi ayrı bir oyun gibi geldi bana o ayrı konu.

Son düzenleme:
WoW yazınca oyun olduğu anlaşılıyor da tam adı nedir? Nasıl anlayabilirim?

Az zahmet edip yazsan uzamayacak da...
Konuyu sen uzatıyorsun bunları yazacağın yere 2 saniye google amcaya yazsan çoktan sonuca ulaşmıştın.

Sen de WoW yazacağına üşenmeyip World of Warcraft yazsaydın?

Kardeşim sen niye boş yapıyorsun. Durduk yere tartışma çıkartıyorsun. Elinin olduğunu farz ediyorum 2 saniye Google için aratmak ne kadar zor olabilir. Akşam akşam sinirleri zıplatıyorsun. Örnek vereyim biri LoL oynuyor arkadaş ortamında League of Legends diye mi söylüyor? WoW yazının kısaltmasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…