MMORPG oyun önerileri

Ben bilmiyorum ama World Of Warcraft yazsaydın eline mi yapışırdı? Ben Google'da aratmak mı zorundayım?

Black Desert paralı değil mi? Bir de the Elder Scrolls Online hiç oynamadım oynayan varsa. Bana oyunda yardımcı olacak.

Black Desert paralı değil mi? Bir de the Elder Scrolls Online hiç oynamadım oynayan varsa. Bana oyunda yardımcı olacak.

Ben fiyatları yazmıştım. Bdo 20₺ teso 100₺

Aynı şeyi, konu sahibi de yapabilirdi.

Dostum Rise Online World diye bir oyun çıkıyor, onu beklemeni tavsiye ederim.

Konu sahibi olaya dahil değil. Adam 20 kelime yazacağına 2 saniye Google ile aratsa sonuca ulaşacak. Son yazdığı mesaj ben "Google ile aratmak zorunda mıyım?" Evet zorundasın ne olduğunu sormayacaksın o zaman.

Konu sahibi olaya dahil değil. Adam 20 kelime yazacağına 2 saniye Google ile aratsa sonuca ulaşacak. Son yazdığı mesaj ben "Google ile aratmak zorunda mıyım?" Evet zorundasın ne olduğunu sormayacaksın o zaman.
İyi niyeti suistimal etmek resmen. MMORPG ile ilgilenen birinin zaten WoW'u duymamış olması çok ilginç. Sanki çok gizli bir terim söylemişiz gibi davranmış. Gerçi, açılımını da sormamış ilk. Yanlış anlaşılmaya çok müsait.

Black deset Online Steam 16TL diyor ama yorumlara baktığım beğenmeyen cok illa para yatırman lazım diyorlar.

Sen de WoW yazacağına üşenmeyip World Of Warcraft yazsaydın?
WoW dünyanın en bilinen MMOPRG oyunlarından biridir. Türkiye'de olmasa da Amerika'da bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. O yüzden ha WoW yazmış ha World of Warcraft. Zaten bilmediğin bir oyunsa aratırsın aratmak istemiyorsan da isminin senin için bir önemi var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…