Kardeşim sen niye boş yapıyorsun. Durduk yere tartışma çıkartıyorsun. Elinin olduğunu farz ediyorum 2 saniye Google için aratmak ne kadar zor olabilir. Akşam akşam sinirleri zıplatıyorsun. Örnek vereyim biri LoL oynuyor arkadaş ortamında League of Legends diye mi söylüyor? WoW yazının kısaltmasıdır.
Konu sahibi olaya dahil değil. Adam 20 kelime yazacağına 2 saniye Google ile aratsa sonuca ulaşacak. Son yazdığı mesaj ben "Google ile aratmak zorunda mıyım?" Evet zorundasın ne olduğunu sormayacaksın o zaman.
Konu sahibi olaya dahil değil. Adam 20 kelime yazacağına 2 saniye Google ile aratsa sonuca ulaşacak. Son yazdığı mesaj ben "Google ile aratmak zorunda mıyım?" Evet zorundasın ne olduğunu sormayacaksın o zaman.
İyi niyeti suistimal etmek resmen. MMORPG ile ilgilenen birinin zaten WoW'u duymamış olması çok ilginç. Sanki çok gizli bir terim söylemişiz gibi davranmış. Gerçi, açılımını da sormamış ilk. Yanlış anlaşılmaya çok müsait.
WoW dünyanın en bilinen MMOPRG oyunlarından biridir. Türkiye'de olmasa da Amerika'da bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. O yüzden ha WoW yazmış ha World of Warcraft. Zaten bilmediğin bir oyunsa aratırsın aratmak istemiyorsan da isminin senin için bir önemi var mı ?