tian tu Hectopat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2016 #1 Cengizhan 2 Silkroad Rappelz Shaiya Knight Online Newerwinter oynadım şimdiye kadar p2w olmayan bedava oyun arıyorum. Önerileriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2016
Cengizhan 2 Silkroad Rappelz Shaiya Knight Online Newerwinter oynadım şimdiye kadar p2w olmayan bedava oyun arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
Dax Hectopat Katılım 30 Nisan 2016 Mesajlar 22 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2016 #2 tian tu dedi: Cengizhan 2 Silkroad Rappelz Shaiya Knight Online Newerwinter oynadım şimdiye kadar p2w olmayan bedava oyun arıyorum. Önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de yaz için oyun bakıyorum aion tera çok met edilmiş bir araştır istersen ama çok paraya bağlı mı değil mi bilmiyorum.
tian tu dedi: Cengizhan 2 Silkroad Rappelz Shaiya Knight Online Newerwinter oynadım şimdiye kadar p2w olmayan bedava oyun arıyorum. Önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de yaz için oyun bakıyorum aion tera çok met edilmiş bir araştır istersen ama çok paraya bağlı mı değil mi bilmiyorum.
B burakaltın Hectopat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2016 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YENİ ZEVKLİ Bİ MMORPG ARAYANLAR Bİ BAKSIN
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YENİ ZEVKLİ Bİ MMORPG ARAYANLAR Bİ BAKSIN
W WhiteMan Hectopat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 82 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım ve Programlama 13 Haziran 2016 #4 burakaltın dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YENİ ZEVKLİ Bİ MMORPG ARAYANLAR Bİ BAKSIN Genişletmek için tıkla... Denicem
burakaltın dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YENİ ZEVKLİ Bİ MMORPG ARAYANLAR Bİ BAKSIN Genişletmek için tıkla... Denicem
W WhiteMan Hectopat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 82 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım ve Programlama 13 Haziran 2016 #6 Onur Bey dedi: Metin 2 Genişletmek için tıkla...
A Abdullah UÇAR Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2016 #7 WhiteMan dedi: Denicem Genişletmek için tıkla... Hocam baktınız mı oyuna nedir fikriniz ?
W WhiteMan Hectopat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 82 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım ve Programlama 14 Haziran 2016 #8 Silinen üye dedi: Hocam baktınız mı oyuna nedir fikriniz ? Genişletmek için tıkla... Bana göre değil ya , pvp si saçma geldi , biri yere yatırınca bida kalkması çok zor yani kalkana kadar ölüyosun zaten
Silinen üye dedi: Hocam baktınız mı oyuna nedir fikriniz ? Genişletmek için tıkla... Bana göre değil ya , pvp si saçma geldi , biri yere yatırınca bida kalkması çok zor yani kalkana kadar ölüyosun zaten
A Abdullah UÇAR Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2016 #9 WhiteMan dedi: Bana göre değil ya , pvp si saçma geldi , biri yere yatırınca bida kalkması çok zor yani kalkana kadar ölüyosun zaten Genişletmek için tıkla... Peki şuan oynadığın başka mmorpg oyun var mı bana önerebileceğin
WhiteMan dedi: Bana göre değil ya , pvp si saçma geldi , biri yere yatırınca bida kalkması çok zor yani kalkana kadar ölüyosun zaten Genişletmek için tıkla... Peki şuan oynadığın başka mmorpg oyun var mı bana önerebileceğin
W WhiteMan Hectopat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 82 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım ve Programlama 14 Haziran 2016 #10 Silinen üye dedi: Peki şuan oynadığın başka mmorpg oyun var mı bana önerebileceğin Genişletmek için tıkla... Maalesef , ekran kartı gelene kadar csgo da takılıyorum , aslında bakarsan bende arıyorum bitane mmorpg
Silinen üye dedi: Peki şuan oynadığın başka mmorpg oyun var mı bana önerebileceğin Genişletmek için tıkla... Maalesef , ekran kartı gelene kadar csgo da takılıyorum , aslında bakarsan bende arıyorum bitane mmorpg