MMORPG oyunlarda kasma ve donma sorunu

Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu sorunu nerdeyse tüm MMORPG lerde yaşıyorum. Sorun genelde haritalara ilk girdiğimde oluyor. Anlık donmalar var ama bunlar oynarken çok farkediliyor. Sizce sorun neyde? Sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum.

• İ3 4150
  • R9 270

HDD eski bilgisayardan kalma bayağı eski. Bad Sector leri falan var. O yaratabilir mi böyle bir sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözlemlerime göre bad sector var hdd'nin giriş çıkışı felan eskimiş yani sana önerim işlemcini degiştirmen. İşlemciyi degiştirdikten sonra hala böyle bir sorun yaşıyorsan bana e-posta atabilirsin. sahinbark@gmail.com

Bilgisayar parçaları üreten bir şirketim var sana yardımcı olmak isterim. :)

İşlemciye 2 ay önce 300 lira saydım. Ölsem de değiştirmem :cool: Başka bir HDD ile denemek farz oldu. Arkadaşımdan alıp deneyeceğim en yakın zamanda. Zaten işlemciden olsa işlemci kullanımı %100 olmaz mıydı?

İşlemciye 2 ay önce 300 lira saydım. Ölsem de değiştirmem :cool: Başka bir HDD ile denemek farz oldu. Arkadaşımdan alıp deneyeceğim en yakın zamanda. Zaten işlemciden olsa işlemci kullanımı %100 olmaz mıydı?

Hadi bakalım arkadaşın hdd'sin den bi sonuç alamazsan bana ulaş sana ayarlayalım bişeyler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı