Cazzarie Kilopat Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 960 Çözümler 1 12 Aralık 2014 #1 Karakter yaratması başarılı yüz grafikleri güzel mmorpg oyunu önerebilir misiniz ?
Ömercan06 Kilopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #3 DragonNest Tr oyun kapalı betada şuan 18 aralıkta açık beta başlıyor tavsiye ederim çok hoş oyun Dragon Nest Türkiye
DragonNest Tr oyun kapalı betada şuan 18 aralıkta açık beta başlıyor tavsiye ederim çok hoş oyun Dragon Nest Türkiye
Cazzarie Kilopat Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 960 Çözümler 1 12 Aralık 2014 #4 Silinen üye dedi: Ben Air Rivals oynuyordum çözebilirsen eğlenceli oyun. Genişletmek için tıkla... Ömercan06 dedi: DragonNest Tr oyun kapalı betada şuan 18 aralıkta açık beta başlıyor tavsiye ederim çok hoş oyun Dragon Nest Türkiye Genişletmek için tıkla... Dragon Nest genel olarak grafik yoksunu gibi geldi eğlenceli olabilir fakat karakter aşaması çok sağlam olmasını istiyorum. Air Rivals zaten uçak oyunu söylememe gerek yok galiba .
Silinen üye dedi: Ben Air Rivals oynuyordum çözebilirsen eğlenceli oyun. Genişletmek için tıkla... Ömercan06 dedi: DragonNest Tr oyun kapalı betada şuan 18 aralıkta açık beta başlıyor tavsiye ederim çok hoş oyun Dragon Nest Türkiye Genişletmek için tıkla... Dragon Nest genel olarak grafik yoksunu gibi geldi eğlenceli olabilir fakat karakter aşaması çok sağlam olmasını istiyorum. Air Rivals zaten uçak oyunu söylememe gerek yok galiba .
Ömercan06 Kilopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #5 Daha önce hangi oyunu oynuyodun kardeş.
Cazzarie Kilopat Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 960 Çözümler 1 12 Aralık 2014 #6 Ömercan06 dedi: Daha önce hangi oyunu oynuyodun kardeş. Genişletmek için tıkla... Daha önce oynamıyordum. Black desert online gibi bir oyun biliyor musunuz ?
Ömercan06 dedi: Daha önce hangi oyunu oynuyodun kardeş. Genişletmek için tıkla... Daha önce oynamıyordum. Black desert online gibi bir oyun biliyor musunuz ?