MMORPG oyunu önerisi

ShawWins

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selam kendime bir gamepad aldım ve onunla birlikte RPG oyunlar oynamak ıstıyorum.
Dragon's dogma 2 indirdim oyuna bayıldım ama optimizasyon sorunu çok olduğu için sildim, içinde flört sistemi de bulunsa tadından yenmeyecek bir RPG oyun öneriniz var mıdır? Her türlü öneriye açığım, tek tek bakar indiririm.

Sistem
7700Xt
16gb ram
ryzen5 5600

Son düzenleme:
Öncelikle selam kendime bir gamepad aldım ve onunla birlikte MMORPG oyunlar oynamak ıstıyorum.
Dragon's dogma 2 indirdim oyuna bayıldım ama optimizasyon sorunu çok olduğu için sildim, içinde flört sistemi de bulunsa tadından yenmeyecek bir MMORPG oyun öneriniz var mıdır? Her türlü öneriye açığım, tek tek bakar indiririm.

Sistem
7700Xt
16gb ram
ryzen5 5600
Dragon's Dogma 2 RPG oluyor, MMORPG'ler online olur ve flört sistemi Metin 2 ile aynıdır MMORPG'lerin herhalde.

Flört sistemi olarak: "Kingdom Come Delivirance, Baldurs Gate 3, Mass Effect serisi, Dragon Age serisi ve Witcher serisi" geliyor aklıma daha çok. Dragon Age Origins'te ciddi oyunun hikayesini bile değiştirebiliyordun flört sistemi ile, Baldurs Gate 3 ve Mass Effect'e ise LGBT kısmını komple yaşayabiliyorsun.

Düz RPG olarakta: "Middle Earth, Vampyr, Greedfall, Vampire: The Masquerade - Bloodlines, Skyirm"

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı