peki türkçe şartını kaldırdım p2w olmasın yeterTürkçe ve P2W şartı koymasan birşeyler yazardım ama öyle bir oyun yok maalesef.
WoW a baktın mı ?peki türkçe şartını kaldırdım p2w olmasın yeter
wow düşündüm ama aylık üyelik işi kafama yatmıyor.WoW a baktın mı ?
Karşılığında vaat ettikleri için aylık ödemeyi hak ediyor. İncelemesini yapanlardan daha 1 tanesi bile bu parayı hak etmiyor dediğini duymadım.wow düşündüm ama aylık üyelik işi kafama yatmıyor.
Karşılığında vadettikleri için aylık ödemeyi hak ediyor. İncelemesini yapanlardan daha 1 tanesi bile bu parayı hak etmiyor dediğini duymadım.
Bütçe meselesi dersen anlarım, ona yapacak bir şey yok.
Oyun içi alımlar bence boşuna görülmemeli. Mesela BDO yu çıktığı yıldan beri oynuyorum, binlerce lira yatırdım ve verdiğim paraya hiç acımadım. Çünkü karşılığını aldım. Bu şekilde bakarsan tatmin olursun. Harici oyuna verdiğin paraya acırsan F2P oynamaktan başka çaren kalmıyor. Onların durumu da ortada.Atıyorum 1 yıl oynadım sonra oyunu bıraktım 3 bin TL'den fazla param gitmiş olacak boş yere. Senelerce oynar mıyım onu bilemiyorum işte...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.