MMORPG oyunu önerisi

Bütçe
2000

fpolatgf

Hectopat
Daha fazla  
Hala oynanabilecek, şimdi başlasam emek vererek kasarak vs yeterli seviyeye gelebileceğim, güncel ya da yakın zamanda çıkacak MMORPG önerilerinizi alabilirim.

Guild wars 2'ye bakabilirsin en oyuncu dostu MMO o bana göre. Uzun süre oynamadığında geri kalma olayı yok, topluluğu arkadaş canlısı, aylık ödeme sistemi yok, ana oyun ücretsiz zaten. İndirim döneminde 1-2 DLC'sini alsan ( 10 dolar civarı HoT ve PoF ikilisi var onu alırsın ) yüzlerce saat keyifle oynarsın. Ek olarak old school seviyorsan ashes of creation bakabilirsin, benim de radarımda şu an, alıp almamak konusunda gidip geliyorum.

Guild wars 2'ye bakabilirsin en oyuncu dostu MMO o bana göre. Uzun süre oynamadığında geri kalma olayı yok, topluluğu arkadaş canlısı, aylık ödeme sistemi yok, ana oyun ücretsiz zaten. İndirim döneminde 1-2 DLC'sini alsan ( 10 dolar civarı HoT ve PoF ikilisi var onu alırsın ) yüzlerce saat keyifle oynarsın. Ek olarak old school seviyorsan ashes of creation bakabilirsin, benim de radarımda şu an, alıp almamak konusunda gidip geliyorum.
Ashes of creation için fazla olumsuz yorum var o yüzden 23 dolar vermek biraz riskli gibi

Ashes of creation için fazla olumsuz yorum var o yüzden 23 dolar vermek biraz riskli gibi.

Olumsuz kadar olumlu yorum da var. Olumsuz verenlerin birçoğu yeni nesil MMO'lara ( 2 günde son level olup paso dungeon / raid odaklı ) alışmış kişiler. Haklı oldukları konu oyunun henüz alfada olması ama izlediğim videolarda eksiklerine rağmen millet keyifle oynuyor. Eski KO, Silkroad zorluğu ve keyfi var gibi Ashes'da.
Hitap etmiyorsa direkt GW2'ye bak o halde, dediğim gibi en oyuncu dostu MMO o. PvE / PvP yapısı çok dengeli, evreni geniş ve çeşitli. Yarın birgün sıkılıp bırakırsın, aylar sonra döndüğünde kaldığın yerden devam edersin, WoW'da o yok mesela, geri düşüyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı