Quadia Hectopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2014 #1 Normalde rift oynuyodum ama eskiden server ağzına kadar doluyken şimdi kimseyi bulamıyorum. Ona benzer mümkünse Türklerin çok oynadığı oyun önerebilir misiniz?
Normalde rift oynuyodum ama eskiden server ağzına kadar doluyken şimdi kimseyi bulamıyorum. Ona benzer mümkünse Türklerin çok oynadığı oyun önerebilir misiniz?
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 18 Eylül 2014 #2 Tam RPG kategorisine girmese de Dota 2 adlı oyunu çok beğenerek oynuyorum. Tavsiye ederim.
Muhsin Bayram Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2011 Mesajlar 1.159 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600X | RTX 3070 Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2014 #3 Türk oyuncu yoğunluğunu bilmem ama bana göre en iyi ücretsiz MMORPG The Lord of the Rings Online'dır. Bir göz atın derim.
Türk oyuncu yoğunluğunu bilmem ama bana göre en iyi ücretsiz MMORPG The Lord of the Rings Online'dır. Bir göz atın derim.
Quadia Hectopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2014 #4 Serpenos dedi: Tam RPG kategorisine girmese de Dota 2 adlı oyunu çok beğenerek oynuyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dota 2 oynuyodum ama onu oynamak dışında bir şey yapmadığım için bıraktım. Lotro yu haftasonu indiricem.
Serpenos dedi: Tam RPG kategorisine girmese de Dota 2 adlı oyunu çok beğenerek oynuyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dota 2 oynuyodum ama onu oynamak dışında bir şey yapmadığım için bıraktım. Lotro yu haftasonu indiricem.