rimpalace Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar selam. Boş vakitlerimde MMORPG takılayım diyorum günde 2 saat Max. Zaman geçsin olay. Black Desert Online. Elder Scrolls Online bunlar nasıl? Varsa öneriniz oda olur.
Arkadaşlar selam. Boş vakitlerimde MMORPG takılayım diyorum günde 2 saat Max. Zaman geçsin olay. Black Desert Online. Elder Scrolls Online bunlar nasıl? Varsa öneriniz oda olur.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #2 Destiny 2.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.678 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2023 #3 Elder Scrolls Online fena değil. Ben bir Skyrim hayranı olarak oynadım. Tatmin edici grafikleri ve efektleri var. Çok sardı diyemem ama eğlenceli sayılır.
Elder Scrolls Online fena değil. Ben bir Skyrim hayranı olarak oynadım. Tatmin edici grafikleri ve efektleri var. Çok sardı diyemem ama eğlenceli sayılır.