Y YasirHoca Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 2.054 Makaleler 5 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar merhaba, önerebileceğiniz bir oyun var mıdır? Online MMORPG tarzında. Yani eskiden yıllarımı Silkroad gibi bir oyuna vermiş biri olarak bu tarzda bir oyun istiyorum. O eski tadı ve hazzı bana yaşatacak bir oyun. Teşekkürler iyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2016
Arkadaşlar merhaba, önerebileceğiniz bir oyun var mıdır? Online MMORPG tarzında. Yani eskiden yıllarımı Silkroad gibi bir oyuna vermiş biri olarak bu tarzda bir oyun istiyorum. O eski tadı ve hazzı bana yaşatacak bir oyun. Teşekkürler iyi sosyaller.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2016 #2 Ultimo Online, Metin 2 Edit: World Of Warcraft
Çağlar Keyf Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2016 #3 Eğer silkroad daki kervan muhabbetini grafikleri özlediysen dostum 10 aralıkta Archeage yeni sunucu açıyor kesinlikle tavsiye ederim bakıp araştırabilirsin
Eğer silkroad daki kervan muhabbetini grafikleri özlediysen dostum 10 aralıkta Archeage yeni sunucu açıyor kesinlikle tavsiye ederim bakıp araştırabilirsin